• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol maz da sobie rade, moj tez zawsze panikowal jak mial zostac z Iwa a teraz nie ma problemu., choc na noc sam nigdy nie zostawal.nie mam gdzie uciec:-p

paulina napisalam ci priv

reklama
Wiola-mi po ciąży zakręcenie dalej zostało;)
nic się nie stało- a o bluzach pogadamy bliżej wiosny;)
wszystko byłoby fajnie ale teściowa pracuje i opiekuje się swoją chorą mamą i nie ma możliwości wyskoczenia na zakupy...

paulina i co bedziesz brala ktorys?
moje dziecko wlasnie zjadlo 1,5 duzej bulki:szok:. a do 2 lat to taki niejadek byla.:-D
kurde musze isc sie przebrac bo siedze w jeansach mi mi niewygodnie.

reklama
hejka :)

asionek : super ze N. tak ladnie sie rozwija :) i faktycznie niezle wazy :)))))))))
ja przechodze ta sama akcje co z L. tylko 2 tyg wczesniej, zmeczenie = mala ilosc pokarmu wiec dokramiam od wczoraj MM bo maly malo przybieral, znajoma pozyczyla mi waga elektroniczna i teraz mamy go pod ciagla kontrola ;)
ps. dobrze ze nie zabralas szczepionek !!!!!!!!!!! :-p:-);-)

a moja skora po porodzie jets tak sucha ze az peka na dloniach...smaruje i nic... normalnie tarka...ochyda...
maly spi od 2,5 godizn a ja nie moge sie zdrzemnac bo kobitka sprzata i trzaska... zaczyna mi ta codzienna pomoc bokiem wychodzic... chyba zredukuje etat i zainwestuje jednak w torebke ;)
prababcia sie nie dowie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

L. poszedl wyjatkowo na 15 do szkoly, maja podwieczorek siwateczny z prezentami :)
a jutro spektakl i podwieczorek z prezentami w pracy meza, a w piatek urodziny w klasie wszystkich dzieci urodzonych w grudniu :) wiec wtym i jego :)
atrakcji ze ho ho w tym tygodniu, ale ile sie cwaniak ozre slodyczy!!!! haqhahahahahhaaha:-):-D:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry