• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina dziękuję... Czuje się dobrze, aż za dobrze :sorry: Wolałabym żeby mnie coś bolało, jakieś skurcze albo coś... Przynajmniej wiedziałabym, że Akcja P się zbliża, a tak to mam wrażenie, że w dwupaku pochodzę do wielkanocy :crazy: Termin z miesiączki miałam na niedzielę, jutro mam termin z usg... A to doopa blada... :sad:

reklama
Paulina ja słyszałam, że ponoć dziewczynkom się właśnie nie spieszy do wyjścia, bo przeczuwają że kobiece życie nie jest lekkie ;-) Ale przeczucie mam na chłopczyka, i to bardzo silne, więc bym się chyba zdziwiła gdyby jednak Mala Panienka się urodziła... Pomimo tego, że nie znamy płci i wiadomo, że szanse są 50% na 50%. A teraz uwierz, marzę już o porodzie o tym, żeby się skończyły te setki telefonów i smsów dziennie z pytaniem, czy urodziłam, kiedy zamierzam i jak się czuję :baffled: Do niektórych nie dociera, kiedy obiecuję, że odezwę się jak urodzę i potrzebuje spokoju... Oni i tak swoje... :baffled:

Serg-świetnie cię rozumiem-ja już to dwa razy przeszłam-syna urodziłam 2 tyg po terminie i myślałam że mnie szlak trafi od pytań:ty jeszcze w ciąży?????????
kiedy rodziłam Maję zakazałam informowac co się dzieje-wiedzieli tylko moi rodzice bo opiekowali się Danielem a reszta dowiedziała się jak mała była już ze mną

dobra ja zmykam-czas skończyc sprzątanie kuchni, do później,papa

Ostatnia edycja:
Paulina - jak Ty tego dokonałaś?... :szok: Ja się chyba obracam w niereformowalnym towarzystwie... Albo - co najmniej głuchym. A im więcej pytają, tym bardziej mam ochotę ich wszystkich udusić :angry:

I rozumiem, kiedy ktoś zapyta, raz na jakiś czas... Ciekawość, oczekiwanie na Maleństwo... Ale nie dwa razy dziennie... :-( To już jest ponad moje siły...

Ostatnia edycja:
AGAPA !!!!!! GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serg : &&&&&&&&&&&& za ciebie :) ja tez jetsem przekonana ze to dziewczynki czekaja do terminu, chlopcy czesto 2-3 tyg. przed :) wie cmoze corcia? :)

wiolka, paulina : dzieki :)
w
wiolka : nie nie, to nie jest poldus :) choc mam pare takich zdjec ze jakbym wkleila parami to bylby problem z odroznieniem - serio !!!!! :)

uciekam spac, moi juz spia, wiec korzystam nim sie maly obudzi na karmienie!

kolorowych !!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry