reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cora - powiem Ci, że jak paczę na te wszystkie babcie i dziadki spędzające z wnukami czas na placu zabaw to serce mi pęka :-( Niczego nie zazdroszczę ludziom, prócz tego...
Moja mama odkąd pamiętam pochłonięta była pracą, taki typ, nic nie poradzisz....mnie wychowała tak naprawdę prababacia, moją siostrę babcia, a moja mama....cóż! PRACA, PRACA i PRACA.........a ja siedziałam w kącie i płakałam o pianino :((( Ja bym sobie flaki wypruła, żeby tylko dziecka moje uszczęśliwić, by spełnić ich marzenia, a ona żyła swoją PRACĄ, która nijak się miała do nas-dzieci :/
Eeee...nie smęcę już :-)

reklama
Nooooo :-p i lane kluseczki i pampuchy i racuchy i wodzianka :-p

Właśnie sobie uświadomiłam, że poczek już po przeprowadzce :eek: jejku, zagrzebana pewno w pudłach biedna......żeby chociaż upału tam nie miała :))

Ostatnia edycja:
hej

wiolka : bidulko nasza kochana ! duzo sily i zdrowka zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*******

lil : HALO HALO bo moje emocje sa na najwyzszym poziomie !!! czy twoj maz jest czlonkiem grupy paraliz band ? stalym ? czy zagral goscinnie ? Ty nawet nie masz pojecia ile ja win wypilam i sie wytanczylam przy ich muzyce :) dzizzzzzzzzzzaaaaaaasssssssssss co to za czays byly :)
a przy habakuku ...Lojej ....

Lil - czekam właśnie na przesyłkę tych z ciemnym wnętrzem :) ale wyglądają na porządne
Jos - ahhh te beztroskie czasy liceum, hektolitry taniego winka, mnóstwo punkowych koncertów i plenerowe imprezy :)

heh, o tak, 1/3 było się w szkole, pozostałe 2/3 yyyyy no właśnie nie pamiętam :) NA studiach nie było już tak fajnie, nie trzebabyło się ukrywać tak bardzo

ee e ni e... u mnie studia to juz studenckie wogole nie byly, tylko dorosle-pracujace na chleb :)

Made pocieszę cię trochę w kwestii babci. Moja mama chodzi na plac zabaw z siostry chłopakami ale.... daleko jej do dobrej babci - tej takiej wymarzonej... Moje teściowa to baba-potwór więc też zły materiał a babcię...
A moja babcia mieszkała z nami ale nawet nas nie lubiła:((

A ja się obrobiłam z rachunkami. la la la la la. Mam nadzieję że nigdzie błędów nie narobiłam bo to olbrzymia kasa....
I nawet zapomniałam o drugiej kawie dziś:szok::szok::szok:

monia - powinno mnie to pocieszyć, ale jest mi przykro :(( I uważam, że są kobiety, które nie powinny mieć dzieci! Po prostu!
Kciuki za dobre wyliczenia ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry