• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - moja mama to typ wypierający :/ Wszystko jest OK nie ma powodów do paniki...Ona ma swój świat pracy i książek. NO!
Wiesz, że ja długo mówiłam, że urodziła mnie prababcia? a jak się ktoś zapytał: - A mama? Szybko odpowiadałam: mama pomaga mnie tylko wychowywać.
Wiesz, że moja mama do dzisiaj wspomina to jako zabawną anegdotkę?
Wybaczcie, ze się tak uzewnętrzniłam.......:)

cora - no piękne i pyszne to wszystko :-)

reklama
Yyyyy ... nie bardzo sobie wyobrazam zeby taka sytuacje brac za "anegdotke" ... chyba ze ona sobie zdala sprawe, a dla spokoju sumienia, po prostu woli wierzyc w wersje zabawnej anegdotki niz smutnej prawdy ...

reklama
Jos tak tak tak! Stałym :-) a kiedy Ty na te koncerty chadzałaś? Ile lat temu? :-):-):-) Oj oj oj :-):-):-):-) Któren najulubieńszy z panów?

Made kochana! Oj bym Cię przytuliła, ukochała, wycałowała w niemowlęce piętki!

I w ogóle nie wiem co jeszcze miałam pisać, bo kolejny wykańczający dzień za mną. Wiola zjadła, bo mąż był na chwilę. Ale ten dwulatek, który w nocy dojechał nonstop się wydziera. Widocznie coś mu jest...ale Wiola już nie ma siły. Franio przez to spał tylko 2x po 10 minut...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry