reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil : jej ... wole nie myslec o tych rozstaniach !!!! mam nadzieje, z enowe przedszkole poldusia mu sie spodoba i bedzie fajnie .... jej ... inaczej nie wiem co zorbie, zalamke przezyje :-(

a gdzie jest nasza MARY ????????????
mary nie ze sie skraze ale sie czuje bardzo zaniedgana dzis ;)

rureczko : &&&& zeby zuzinek sie wyciszyl!

reklama
Lili, witaj :))

Jos, dzieci szybko się przyzwyczajają i będzie wszystko oki:tak: a że Polduś, to niezły przystojniak, to każda Pani do niego będzie leciała;-) i kolejną polubi:-)

ewcia : obys miala racje

zawalilam watek PW zdjeciami :) ale to tak zebyscie mnie nie zapomnialy jak wyjade na prawie 2m-ce :)

Jestem w korespondencji z Wiolą. Za chwilę na ten jej oddział trafi moja dwuletnia chrześniaczka :baffled::baffled::baffled::baffled: Razem z Maciusiem byli w weekend i się w baseniku bawili. Maciusia aż tak nie wzięło, a ona ma podejrzenie zapalenia płuc. :baffled::baffled::baffled::baffled: A na ten basenik to ja nalegałam, bo fajna zabawa dla dzieci i upał ogromny :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A Made i jej libido to co teraz robią?

No właśnie gdzie Mary?????????

Jos ja widzę, że mąż w domu dobrze Ci robi! :-p

Corazon to ja też poproszę taką grzeczną wersję ząbkowania! ;-)

I dobranoc, bo mnie ta wiadomość o chrześniaczce zdołowała. Ona ma dwumiesięcznego braciszka i teraz jej mama musi go zostawić, żeby z córką w szpitalu być :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Jos, to jeszcze zawal nk:-p zobaczysz, że będzie ok:tak:

Lili, Mikołajowi pierwszy ząbek wyszedł jak miał 11miesięcy i 6 dni... Po
tygodniu drugi, potem półtora miesiąca przerwy, w końcu wyszła górna jedynka i do dziś na tym koniec... choć widzę, ze idą teraz 2 kolejne... a noc dziś zapowiada się nieciekawa...

Lili, zdrówka dla chrześnicy!!!

ewcia : ok postaram sie zawlic nk choc czesto pwklejeniu 1 zdjecia pokazuje mi ze jakis blad wystapil i juz wiecej nie moge !!!! hmmmmm

lil : jej ... zdrowka dla malej ... to straszne jak takie male dzieic choruja :-(

Ostatnia edycja:
Jos, a to nie wiem czemu... ja normalnie mogę dodawać...
no i czemu masz zablokowane dodawanie komentarzy;-):sorry2:

no nic, uciekam spać, póki jeszcze można... dobranoc :))

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor!

Lil, Jos - :-*

Nie wlatywalam, bo malej przerwy potrzebowalam, a poza tym jakos tak czasu nie mialam...
Ale mam nadzieje, ze wszystko u wszystkich w porzadku! ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry