Rurka Ja myśle żę chusta to dobry pomysł Zuzinek będzie blisko Ciebie a i tobie będzie lżej bo ręce wolne
 Zuzinek będzie blisko Ciebie a i tobie będzie lżej bo ręce wolne Tylko musisz poszukac odpowiednich pozycji dla takich maluchów
 Tylko musisz poszukac odpowiednich pozycji dla takich maluchów a u ortopedy już byliście? Pamiętam że mojej siostrze pozwolił chustę jak mały miał stabilne bioderka, ale to w pozycji na żabkę - ale są też przeciez inne
 a u ortopedy już byliście? Pamiętam że mojej siostrze pozwolił chustę jak mały miał stabilne bioderka, ale to w pozycji na żabkę - ale są też przeciez inne
Wikuśka super Jak ją nic nie boli to złote dziecko
 Jak ją nic nie boli to złote dziecko Wczoraj się tak udzielała towarzysko w piaskownicy że po rozpięciu bodziaka miałam mnóstwo piachu na podlodze w łazience
 Wczoraj się tak udzielała towarzysko w piaskownicy że po rozpięciu bodziaka miałam mnóstwo piachu na podlodze w łazience I woda po kąpaniu ciemnawa taka jakas była
 I woda po kąpaniu ciemnawa taka jakas była
I byłam wczoraj świadkiem czegoś, aż mnie zatkało! Wiki brała do buzi moje słuchawki i niania powiedziała jej że nie wolno. I moje dziecko tylko spojrzało spod oka i wyjęło słuchawki!!!!!!
 Ja też tak chcę!!!Jak ja tak mówię to ucieka ze słuchawkami pod stół

Wikuśka super

I byłam wczoraj świadkiem czegoś, aż mnie zatkało! Wiki brała do buzi moje słuchawki i niania powiedziała jej że nie wolno. I moje dziecko tylko spojrzało spod oka i wyjęło słuchawki!!!!!!

Chciałam edytować posta, to myślało 10 minut po czym wylogowało mnie z forum
 Chciałam edytować posta, to myślało 10 minut po czym wylogowało mnie z forum  
  to mówisz, żeby pinć? hehe
 to mówisz, żeby pinć? hehe  

Ani siku, ani kawy, ani NIC NIC NIC
 Ani siku, ani kawy, ani NIC NIC NIC 

Wkładam do łóżeczka z dwoma lub czema zabawkami i spokój na jakiś czas, jak się zaczyna marudzenie, to wymieniam zabawki
 Wkładam do łóżeczka z dwoma lub czema zabawkami i spokój na jakiś czas, jak się zaczyna marudzenie, to wymieniam zabawki  Ja Ci naprawdę współczuję....
  Ja Ci naprawdę współczuję....