Kocie a sprzęty domowe?
Wiki bardzo lubi telefon (ma swój żeby naszych nie psuła, taki co tylko muzyka z niego gra) słuchawki, pojemniczki na mleko z aventu (przykrywa i odkrywa) balony, łyżeczki (swoje plastikowe) zeszyty, buty baffled:
baffled: ostatnio po kryjomu polizała obcas od mojego), uwielbia grzebac w mamy torebce (po wcześniejszym maminym przeglądzie), kocha karty wszelkie - od bankomatu, kartę kodów itp...
 ostatnio po kryjomu polizała obcas od mojego), uwielbia grzebac w mamy torebce (po wcześniejszym maminym przeglądzie), kocha karty wszelkie - od bankomatu, kartę kodów itp...

Wiki bardzo lubi telefon (ma swój żeby naszych nie psuła, taki co tylko muzyka z niego gra) słuchawki, pojemniczki na mleko z aventu (przykrywa i odkrywa) balony, łyżeczki (swoje plastikowe) zeszyty, buty
 ostatnio po kryjomu polizała obcas od mojego), uwielbia grzebac w mamy torebce (po wcześniejszym maminym przeglądzie), kocha karty wszelkie - od bankomatu, kartę kodów itp...

Duże klocki mamy też i mnóstwo zabawek nie-zabawek
 Duże klocki mamy też i mnóstwo zabawek nie-zabawek  Może to te kurde %@#*&#@* ZĘBY
 Może to te kurde %@#*&#@* ZĘBY  Ale ile jeszcze JA SIĘ PYTAM
 Ale ile jeszcze JA SIĘ PYTAM 

kupilam chuste!! jutro bedzie
 kupilam chuste!! jutro bedzie