reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made : dla twoich robalkow tez buziaki :***********

lil : to byly czasy ogolniaka i poczatki studiow jak jesczze spadalam do poslki czesciej niz znajomi studiujacy w krakowie czy olsztynie ;) ojej ...ale fajnie z emasz meza artyste i to takiuego cool reagge! choc teraz sie przyznam z epanom to sie ja nie przygladalam , ja SLUUUUCHAMMMMMMM :) ale to chyba lpeiej, nie ? ;) ale czad, lil ma meze gwiazde i nigdy nam nie mowila !!!! normalnie strzele focha !
" ale wiosna znow zakochac sie, w niewlasciwej kooooooooooooobieeeeeeeeeeeeeeeeecieeeeeeeeeeee" :) hyhy
a maz kojarzy klub hades z inowroclawia ? :)

Jos oooo tak! Dobrze dobrze!!!!!!!! Super! Wiosna, getto, porywa........i na koniec zawsze "Nie goń za pieniędzmi" :-p:-p:-p NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI! MOŻESZ JE MIEĆ, ALE NIGDY NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI :-p:-p:-p:-p HAHAHA!!!!!!!! A te czasy liceum to ze 2 lata temu u Ciebie? Bo mój pan to tak z 10 lat tam gra chyba. I klub HADES na pewno zna - ale zapytam jak wróci, bo wybył. A i on żadną gwiazdą nie jest hehe :-p:-p:-p On to bardziej informatyk, a to jako hobby. Nie wyrobiłabym z mężem artystą :-p:-p:-p Muzycy nie w moim typie są hahaha!

Cora, Rureczka to rzucam Wam korki do uszów - ja dziś też nie wiem, co się wokół mnie dzieje. Padam jak zwykle na twarz! No jak tak można! Ja chcę się nudzić! Chcę zbijać bąki! Polować na muchy! Ściągnąć ciuchy i na nie patrzeć! Dłubać w nosie w nadziei, że się coś ciekawego wydarzy!

nadrobione :)

wczoraj zawitala do nas rodzinka mojego meza :)wiec czasu brak , do tegop w miedzyczasie bylismy na bilansie 9 m plus szczepienie :/
Natul wazy 9310g i ma 73cm :) niezle urosl od urodzenia :)
pediatra pochwalila malego za postepy , po tym jak jej pol gabinetu zdemolowal , lacznie z lapaniem pod biurkiem pani dr za palce u stop :szok::-D

dzisiaj ogarniecie chalupki po gosciach i tak zlecialo ...

Asionek kurcze współczuje zębów... u nas narazie cisza chwilowa ale w nocy potrafi wisieć na cycu i 2 godz... tak przyklejona tylko (naszczęście obie śpimy:) Oby szybko wylazły i biedny Natanek odetchnął troszkę bo nie dość że upały to jeszcze zęby...

Dylemat mam.... oglądaliśmy wczoraj ogródek działkowy do kupienia... Fajny nawet i spory całkiem i ma prąd i wodę... Tylko domek taki rozwalający się trochę i trzebaby go poprawiać a za jakiś czas nowy postawić. No i chcą 3700 zł.... Chcieliśmy ogródek żeby mieć już coś swojego żeby sobie szklarnię zrobić i warzywka swoje posadzić, i kwiatki i blisko domu i ogrodzone (psiak by sobie biegał) Tylko ta cena i altanka do kitu :baffled::baffled: Taniej nie znajdziemy bo to już któryś z kolei ktory oglądamy... no i nie wiem czy taki niezbędny jest... no i mąż bez pracy chwilowo więc z oszczędności musimy wziąć.....

no nocki w krate , wczoraj przespal cala do 6 czy lepiej ,a dzisiaj jak bedzie ktoz to wie :cool2:
jednak dobrze widzialam , ze ida tez dwojki ,pediatra potwierdzila
4 na raz ida , no teraz juz 3 :) wiec wsumie nie dziwne , ze sie meczy ..
dostalismy jakies czopki na zeby zobaczymy co to za cudo :)

i jak kupujecie dzialke ? :)

a my się podnosimy po strasznej nawałnicy z soboty na niedzielę....dopiero wczoraj wieczorem prąd oddali i to tylko 2 fazy-pół domu jest na prąd a pół nie...całą niedzielę mój mąż i tata walczyli u brata bo dach mu zwiało...masakra była w nocy...modliłam się o cud, bo strasznie to wszystko wyglądało...przez okno nic widać nie było...u nas tylko drzewa połamane...dzięki bogu nic nikomu się nie stało
)

kurcze niezle , za moich czasow ( hehe jak to brzmi ) kiedy jeszcze mieszkalam w Pl nie bylo takich akcji , a teraz co roku burze takie , ze :szok:
najwazniejsze , ze nic sie nikomu nie stalo !!

ja to sie okropnie boje burz wiec w pore wyjechalam z pl :-D

Dzięki bardzo:happy:
pytałam wcześniej ogólnie, ale nie dostałam odpowiedzi:-p

a ja zapomnialam napisac :) ja tez za lateksowymi jestem :)

made : no wiesz co za pytanie .... :-D;-) u nas sezon wyprzedazy od tygodnia ;) jozefinka w swoim zywiole. szuka limitu u meza jak dwulatek u rodzicow :) jak narazie jeszcz elimitu nie znalazlam, maz uparcie po moich powrotach na widok siatek mowi "super" :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: czas zaczac sie maretwic czy i dlaczego go to nie urzadza ... :szok::-) hahahahahahahaha

hehe ja to juz tylko polowe pokazuje , albo i mniej :zawstydzona/y:
ale kurcze jak sie powstrzymac ?
wsumie jeszcze sobie to tak hmmm no nie za duzo kupuje , ale Nat to niedlugo bedzie musial osobna garderobe miec :cool2:

Wiolcia z małym w szpitalu. Zapalenie oskrzeli :-:)-:)-:)-:)-( Oj już brak słów na te ich szpitalne początki :-(

Tak se te buźki wklejam, ale serducho z powodu Wioli boli...W taki upał i znowu szpital :-( Na razie nie znam więcej szczegółów...

jejku az nie wiem co napisac :((((
pozdrow Wiole odemnie jak mozesz !!
duzo zdrowka dla malutkiego i szybkiego powrotu do domu&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A dla wszystkich chętnych koleżanek pokazuję na chwilę zespół mojego pana - a on sam w żółtej koszulce z czarno białą gitarą - widać go przez moment.

[video=youtube;v28m29Iw1u0]http://www.youtube.com/watch?v=v28m29Iw1u0[/video]

super !! bardzo fajnie sie slucha :) fajnego masz tego meza ;-)

tez bardzo fajny zespol !!
szkoda , ze lansuja badziewia , a to co naprawde wartosciowe jest to gdzies sie czlowiek w podziemiach dowaduje , przez kogos lub niechcacy ...

zizi hehe :-) mój też czekał na drugi trymestr jak na zbawienie :eek: widocznie za mało się modlił :zawstydzona/y:

hehehehe padlam :))) u nas to samo :)))

Cora, Rureczka to rzucam Wam korki do uszów - ja dziś też nie wiem, co się wokół mnie dzieje. Padam jak zwykle na twarz! No jak tak można! Ja chcę się nudzić! Chcę zbijać bąki! Polować na muchy! Ściągnąć ciuchy i na nie patrzeć! Dłubać w nosie w nadziei, że się coś ciekawego wydarzy!

oj tak tez tak chce :)))

Oj Rureczko to mi wygląda na typowe kolki w połączeniu z niepokojem niemowlęcym...a taka prawdziwa suszarka coś pomaga?

Asionek :-) A moja pindzia nie ma ani jednego zęba! Strach się bać, co to będzie, co to będzie!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem, nadrobiłam:tak:

Made, Monia, Cora,
mój Mikołaj mimo, ze ma 2 babki, to nie ma żadnej... niestety.... i też chciałabym aby miał taką prawdziwą od serca... eh...

Zizi,
my mamy gryka pianka kokos;-)
mały chyba nie narzeka, bo śpi w łóżeczku:-D

a u nas zęby dają popalić:-( Mikoś od godziny śpi, a już zdążył 2 razy się przebudzić...:-(

lil : jak nie gwiazeda, nie gadaj, koncety wszedzie daja :) undergrandowa muzyka, ale znana znana i to bardzo !!!! a liceum... ekhm ekhm... no pewnie, ze to tdwa lata temu bylo ! ;)

jutro ostatni dzien szkoly. leopold po raz ostatni bedzie widzial sowja pania ktora bardzo lubi ... ja juz przezywam i smutam i mysle po nocach od 2-3 dni :-(

Ewcia witaj! :-)

Jos gwiazda to Bednarek jest :-p No i szkoda tej pani, którą tak Polduś bardzo lubi :-:)-:)-( Ach takich rozstań to jeszcze będzie a będzie....

reklama
asionek : hyhy ja czasem tez chowam, ale tylko CZASEM jak jets bardzo ostre przegiecie i w glebi duszy to przed sama soba i wyrzutem sumienia chce schowac :) hihihihi

garderoba dzieci ... temat rzeka ! :) wlasnie dzis mi sie F. zapytal czy L; potrzebowal trzeciej pary sandalkow :) ( przemilczalam fakt ze w komodzie w paczce jesczze leza schowane sandalko-japonki ;) )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry