Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI! MOŻESZ JE MIEĆ, ALE NIGDY NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI 

HAHAHA!!!!!!!! A te czasy liceum to ze 2 lata temu u Ciebie? Bo mój pan to tak z 10 lat tam gra chyba. I klub HADES na pewno zna - ale zapytam jak wróci, bo wybył. A i on żadną gwiazdą nie jest hehe 

On to bardziej informatyk, a to jako hobby. Nie wyrobiłabym z mężem artystą 

Muzycy nie w moim typie są hahaha! 

Asionek kurcze współczuje zębów... u nas narazie cisza chwilowa ale w nocy potrafi wisieć na cycu i 2 godz... tak przyklejona tylko (naszczęście obie śpimyOby szybko wylazły i biedny Natanek odetchnął troszkę bo nie dość że upały to jeszcze zęby...
Dylemat mam.... oglądaliśmy wczoraj ogródek działkowy do kupienia... Fajny nawet i spory całkiem i ma prąd i wodę... Tylko domek taki rozwalający się trochę i trzebaby go poprawiać a za jakiś czas nowy postawić. No i chcą 3700 zł.... Chcieliśmy ogródek żeby mieć już coś swojego żeby sobie szklarnię zrobić i warzywka swoje posadzić, i kwiatki i blisko domu i ogrodzone (psiak by sobie biegał) Tylko ta cena i altanka do kituTaniej nie znajdziemy bo to już któryś z kolei ktory oglądamy... no i nie wiem czy taki niezbędny jest... no i mąż bez pracy chwilowo więc z oszczędności musimy wziąć.....

a my się podnosimy po strasznej nawałnicy z soboty na niedzielę....dopiero wczoraj wieczorem prąd oddali i to tylko 2 fazy-pół domu jest na prąd a pół nie...całą niedzielę mój mąż i tata walczyli u brata bo dach mu zwiało...masakra była w nocy...modliłam się o cud, bo strasznie to wszystko wyglądało...przez okno nic widać nie było...u nas tylko drzewa połamane...dzięki bogu nic nikomu się nie stało
)

Dzięki bardzo![]()
pytałam wcześniej ogólnie, ale nie dostałam odpowiedzi![]()
made : no wiesz co za pytanie ....;-) u nas sezon wyprzedazy od tygodnia
jozefinka w swoim zywiole. szuka limitu u meza jak dwulatek u rodzicow
jak narazie jeszcz elimitu nie znalazlam, maz uparcie po moich powrotach na widok siatek mowi "super"
czas zaczac sie maretwic czy i dlaczego go to nie urzadza ...
:-) hahahahahahahaha

Wiolcia z małym w szpitalu. Zapalenie oskrzeli :--
-
-
-( Oj już brak słów na te ich szpitalne początki :-(
Tak se te buźki wklejam, ale serducho z powodu Wioli boli...W taki upał i znowu szpital :-( Na razie nie znam więcej szczegółów...
A dla wszystkich chętnych koleżanek pokazuję na chwilę zespół mojego pana - a on sam w żółtej koszulce z czarno białą gitarą - widać go przez moment.
[video=youtube;v28m29Iw1u0]http://www.youtube.com/watch?v=v28m29Iw1u0[/video]
zizi hehe :-) mój też czekał na drugi trymestr jak na zbawieniewidocznie za mało się modlił
![]()
Cora, Rureczka to rzucam Wam korki do uszów - ja dziś też nie wiem, co się wokół mnie dzieje. Padam jak zwykle na twarz! No jak tak można! Ja chcę się nudzić! Chcę zbijać bąki! Polować na muchy! Ściągnąć ciuchy i na nie patrzeć! Dłubać w nosie w nadziei, że się coś ciekawego wydarzy!