- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

made : dla twoich robalkow tez buziaki :***********
lil : to byly czasy ogolniaka i poczatki studiow jak jesczze spadalam do poslki czesciej niz znajomi studiujacy w krakowie czy olsztynie ojej ...ale fajnie z emasz meza artyste i to takiuego cool reagge! choc teraz sie przyznam z epanom to sie ja nie przygladalam , ja SLUUUUCHAMMMMMMM
 ojej ...ale fajnie z emasz meza artyste i to takiuego cool reagge! choc teraz sie przyznam z epanom to sie ja nie przygladalam , ja SLUUUUCHAMMMMMMM  ale to chyba lpeiej, nie ?
 ale to chyba lpeiej, nie ?  ale czad, lil ma meze gwiazde i nigdy nam nie mowila !!!! normalnie strzele focha !
 ale czad, lil ma meze gwiazde i nigdy nam nie mowila !!!! normalnie strzele focha !
" ale wiosna znow zakochac sie, w niewlasciwej kooooooooooooobieeeeeeeeeeeeeeeeecieeeeeeeeeeee" hyhy
 hyhy
a maz kojarzy klub hades z inowroclawia ?

lil : to byly czasy ogolniaka i poczatki studiow jak jesczze spadalam do poslki czesciej niz znajomi studiujacy w krakowie czy olsztynie
" ale wiosna znow zakochac sie, w niewlasciwej kooooooooooooobieeeeeeeeeeeeeeeeecieeeeeeeeeeee"
a maz kojarzy klub hades z inowroclawia ?
lil_maja
Fanka BB :)
Jos oooo tak! Dobrze dobrze!!!!!!!! Super! Wiosna, getto, porywa........i na koniec zawsze "Nie goń za pieniędzmi" 

NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI! MOŻESZ JE MIEĆ, ALE NIGDY NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI
 NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI! MOŻESZ JE MIEĆ, ALE NIGDY NIE GOŃ ZA PIENIĘDZMI  

HAHAHA!!!!!!!! A te czasy liceum to ze 2 lata temu u Ciebie? Bo mój pan to tak z 10 lat tam gra chyba. I klub HADES na pewno zna - ale zapytam jak wróci, bo wybył. A i on żadną gwiazdą nie jest hehe
 HAHAHA!!!!!!!! A te czasy liceum to ze 2 lata temu u Ciebie? Bo mój pan to tak z 10 lat tam gra chyba. I klub HADES na pewno zna - ale zapytam jak wróci, bo wybył. A i on żadną gwiazdą nie jest hehe 

On to bardziej informatyk, a to jako hobby. Nie wyrobiłabym z mężem artystą

Muzycy nie w moim typie są hahaha!
Cora, Rureczka to rzucam Wam korki do uszów - ja dziś też nie wiem, co się wokół mnie dzieje. Padam jak zwykle na twarz! No jak tak można! Ja chcę się nudzić! Chcę zbijać bąki! Polować na muchy! Ściągnąć ciuchy i na nie patrzeć! Dłubać w nosie w nadziei, że się coś ciekawego wydarzy!

Muzycy nie w moim typie są hahaha! Cora, Rureczka to rzucam Wam korki do uszów - ja dziś też nie wiem, co się wokół mnie dzieje. Padam jak zwykle na twarz! No jak tak można! Ja chcę się nudzić! Chcę zbijać bąki! Polować na muchy! Ściągnąć ciuchy i na nie patrzeć! Dłubać w nosie w nadziei, że się coś ciekawego wydarzy!
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Lil mega histeria, a gnom nie spał od 14 

Asionek31
nadrobione 
wczoraj zawitala do nas rodzinka mojego meza wiec czasu brak , do tegop w miedzyczasie bylismy na bilansie 9 m plus szczepienie :/
wiec czasu brak , do tegop w miedzyczasie bylismy na bilansie 9 m plus szczepienie :/ 
Natul wazy 9310g i ma 73cm niezle urosl od urodzenia
 niezle urosl od urodzenia 
pediatra pochwalila malego za postepy , po tym jak jej pol gabinetu zdemolowal , lacznie z lapaniem pod biurkiem pani dr za palce u stop

dzisiaj ogarniecie chalupki po gosciach i tak zlecialo ...
no nocki w krate , wczoraj przespal cala do 6 czy lepiej ,a dzisiaj jak bedzie ktoz to wie
jednak dobrze widzialam , ze ida tez dwojki ,pediatra potwierdzila
4 na raz ida , no teraz juz 3 wiec wsumie nie dziwne , ze sie meczy ..
 wiec wsumie nie dziwne , ze sie meczy ..
dostalismy jakies czopki na zeby zobaczymy co to za cudo
i jak kupujecie dzialke ?
kurcze niezle , za moich czasow ( hehe jak to brzmi ) kiedy jeszcze mieszkalam w Pl nie bylo takich akcji , a teraz co roku burze takie , ze
najwazniejsze , ze nic sie nikomu nie stalo !!
ja to sie okropnie boje burz wiec w pore wyjechalam z pl
a ja zapomnialam napisac ja tez za lateksowymi jestem
 ja tez za lateksowymi jestem 
hehe ja to juz tylko polowe pokazuje , albo i mniej
ale kurcze jak sie powstrzymac ?
wsumie jeszcze sobie to tak hmmm no nie za duzo kupuje , ale Nat to niedlugo bedzie musial osobna garderobe miec
jejku az nie wiem co napisac (((
(((
pozdrow Wiole odemnie jak mozesz !!
duzo zdrowka dla malutkiego i szybkiego powrotu do domu&&&&&&&&&&&&&&&&&&
super !! bardzo fajnie sie slucha fajnego masz tego meza ;-)
 fajnego masz tego meza ;-)
tez bardzo fajny zespol !!
szkoda , ze lansuja badziewia , a to co naprawde wartosciowe jest to gdzies sie czlowiek w podziemiach dowaduje , przez kogos lub niechcacy ...
hehehehe padlam )) u nas to samo
)) u nas to samo  ))
))
oj tak tez tak chce ))
))

wczoraj zawitala do nas rodzinka mojego meza
Natul wazy 9310g i ma 73cm
pediatra pochwalila malego za postepy , po tym jak jej pol gabinetu zdemolowal , lacznie z lapaniem pod biurkiem pani dr za palce u stop

dzisiaj ogarniecie chalupki po gosciach i tak zlecialo ...
Asionek kurcze współczuje zębów... u nas narazie cisza chwilowa ale w nocy potrafi wisieć na cycu i 2 godz... tak przyklejona tylko (naszczęście obie śpimyOby szybko wylazły i biedny Natanek odetchnął troszkę bo nie dość że upały to jeszcze zęby...
Dylemat mam.... oglądaliśmy wczoraj ogródek działkowy do kupienia... Fajny nawet i spory całkiem i ma prąd i wodę... Tylko domek taki rozwalający się trochę i trzebaby go poprawiać a za jakiś czas nowy postawić. No i chcą 3700 zł.... Chcieliśmy ogródek żeby mieć już coś swojego żeby sobie szklarnię zrobić i warzywka swoje posadzić, i kwiatki i blisko domu i ogrodzone (psiak by sobie biegał) Tylko ta cena i altanka do kituTaniej nie znajdziemy bo to już któryś z kolei ktory oglądamy... no i nie wiem czy taki niezbędny jest... no i mąż bez pracy chwilowo więc z oszczędności musimy wziąć.....
no nocki w krate , wczoraj przespal cala do 6 czy lepiej ,a dzisiaj jak bedzie ktoz to wie

jednak dobrze widzialam , ze ida tez dwojki ,pediatra potwierdzila
4 na raz ida , no teraz juz 3
dostalismy jakies czopki na zeby zobaczymy co to za cudo
i jak kupujecie dzialke ?
a my się podnosimy po strasznej nawałnicy z soboty na niedzielę....dopiero wczoraj wieczorem prąd oddali i to tylko 2 fazy-pół domu jest na prąd a pół nie...całą niedzielę mój mąż i tata walczyli u brata bo dach mu zwiało...masakra była w nocy...modliłam się o cud, bo strasznie to wszystko wyglądało...przez okno nic widać nie było...u nas tylko drzewa połamane...dzięki bogu nic nikomu się nie stało
)
kurcze niezle , za moich czasow ( hehe jak to brzmi ) kiedy jeszcze mieszkalam w Pl nie bylo takich akcji , a teraz co roku burze takie , ze

najwazniejsze , ze nic sie nikomu nie stalo !!
ja to sie okropnie boje burz wiec w pore wyjechalam z pl

Dzięki bardzo
pytałam wcześniej ogólnie, ale nie dostałam odpowiedzi
a ja zapomnialam napisac
made : no wiesz co za pytanie ....;-) u nas sezon wyprzedazy od tygodnia
jozefinka w swoim zywiole. szuka limitu u meza jak dwulatek u rodzicow
jak narazie jeszcz elimitu nie znalazlam, maz uparcie po moich powrotach na widok siatek mowi "super"
czas zaczac sie maretwic czy i dlaczego go to nie urzadza ...
:-) hahahahahahahaha
hehe ja to juz tylko polowe pokazuje , albo i mniej

ale kurcze jak sie powstrzymac ?
wsumie jeszcze sobie to tak hmmm no nie za duzo kupuje , ale Nat to niedlugo bedzie musial osobna garderobe miec

Wiolcia z małym w szpitalu. Zapalenie oskrzeli :--
-
-
-( Oj już brak słów na te ich szpitalne początki :-(
Tak se te buźki wklejam, ale serducho z powodu Wioli boli...W taki upał i znowu szpital :-( Na razie nie znam więcej szczegółów...
jejku az nie wiem co napisac
pozdrow Wiole odemnie jak mozesz !!
duzo zdrowka dla malutkiego i szybkiego powrotu do domu&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A dla wszystkich chętnych koleżanek pokazuję na chwilę zespół mojego pana - a on sam w żółtej koszulce z czarno białą gitarą - widać go przez moment.
[video=youtube;v28m29Iw1u0]http://www.youtube.com/watch?v=v28m29Iw1u0[/video]
super !! bardzo fajnie sie slucha
tez bardzo fajny zespol !!
szkoda , ze lansuja badziewia , a to co naprawde wartosciowe jest to gdzies sie czlowiek w podziemiach dowaduje , przez kogos lub niechcacy ...
zizi hehe :-) mój też czekał na drugi trymestr jak na zbawieniewidocznie za mało się modlił

hehehehe padlam
Cora, Rureczka to rzucam Wam korki do uszów - ja dziś też nie wiem, co się wokół mnie dzieje. Padam jak zwykle na twarz! No jak tak można! Ja chcę się nudzić! Chcę zbijać bąki! Polować na muchy! Ściągnąć ciuchy i na nie patrzeć! Dłubać w nosie w nadziei, że się coś ciekawego wydarzy!
oj tak tez tak chce
lil_maja
Oj Rureczko to mi wygląda na typowe kolki w połączeniu z niepokojem niemowlęcym...a taka prawdziwa suszarka coś pomaga?
Asionek :-) A moja pindzia nie ma ani jednego zęba! Strach się bać, co to będzie, co to będzie!!!!!!!!!

Asionek :-) A moja pindzia nie ma ani jednego zęba! Strach się bać, co to będzie, co to będzie!!!!!!!!!

Ostatnia edycja: 

ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam wieczorkiem, nadrobiłam
Made, Monia, Cora, mój Mikołaj mimo, ze ma 2 babki, to nie ma żadnej... niestety.... i też chciałabym aby miał taką prawdziwą od serca... eh...
Zizi, my mamy gryka pianka kokos;-)
mały chyba nie narzeka, bo śpi w łóżeczku
a u nas zęby dają popalić:-( Mikoś od godziny śpi, a już zdążył 2 razy się przebudzić...:-(

Made, Monia, Cora, mój Mikołaj mimo, ze ma 2 babki, to nie ma żadnej... niestety.... i też chciałabym aby miał taką prawdziwą od serca... eh...
Zizi, my mamy gryka pianka kokos;-)
mały chyba nie narzeka, bo śpi w łóżeczku

a u nas zęby dają popalić:-( Mikoś od godziny śpi, a już zdążył 2 razy się przebudzić...:-(
lil : jak nie gwiazeda, nie gadaj, koncety wszedzie daja  undergrandowa muzyka, ale znana znana i to bardzo !!!! a liceum... ekhm ekhm... no pewnie, ze to tdwa lata temu bylo !
 undergrandowa muzyka, ale znana znana i to bardzo !!!! a liceum... ekhm ekhm... no pewnie, ze to tdwa lata temu bylo ! 
jutro ostatni dzien szkoly. leopold po raz ostatni bedzie widzial sowja pania ktora bardzo lubi ... ja juz przezywam i smutam i mysle po nocach od 2-3 dni :-(

jutro ostatni dzien szkoly. leopold po raz ostatni bedzie widzial sowja pania ktora bardzo lubi ... ja juz przezywam i smutam i mysle po nocach od 2-3 dni :-(
reklama

asionek : hyhy ja  czasem tez chowam, ale tylko CZASEM jak jets bardzo ostre przegiecie i w glebi duszy to przed sama soba i wyrzutem sumienia chce schowac  hihihihi
 hihihihi
garderoba dzieci ... temat rzeka ! wlasnie dzis mi sie F. zapytal czy L; potrzebowal trzeciej pary sandalkow
 wlasnie dzis mi sie F. zapytal czy L; potrzebowal trzeciej pary sandalkow  ( przemilczalam fakt ze w komodzie w paczce jesczze leza schowane sandalko-japonki
 ( przemilczalam fakt ze w komodzie w paczce jesczze leza schowane sandalko-japonki  )
 )

garderoba dzieci ... temat rzeka !
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się: