Cześc
Ogarnęłam się trochę

)
Kocie jak nocka?? niegrzeczny ten Twój Bilon

mam nadzieję ze dziś było dobrze i się wyspałaś

Mebelki cudne!!! aż mi się zachciało urządzać pokoik... tylko gdzie

Rureczko biedny Zuzinek

( oby szybko mineło... nie wiem kto pisał tu o Tracy Hogg (Poczek chyba) ale troche racji moze w tym być... tyle że jeśli tak bidulka wymiotuje to pewnie brzuszek

( Dużo siły życzę!!!
Pok ja też chcę zobaczyć mieszkanko i brzuszek!!
Asionek kurcze współczuje zębów... u nas narazie cisza chwilowa ale w nocy potrafi wisieć na cycu i 2 godz... tak przyklejona tylko (naszczęście obie śpimy

Oby szybko wylazły i biedny Natanek odetchnął troszkę bo nie dość że upały to jeszcze zęby...
Dylemat mam.... oglądaliśmy wczoraj ogródek działkowy do kupienia... Fajny nawet i spory całkiem i ma prąd i wodę... Tylko domek taki rozwalający się trochę i trzebaby go poprawiać a za jakiś czas nowy postawić. No i chcą 3700 zł.... Chcieliśmy ogródek żeby mieć już coś swojego żeby sobie szklarnię zrobić i warzywka swoje posadzić, i kwiatki i blisko domu i ogrodzone (psiak by sobie biegał) Tylko ta cena i altanka do kitu

Taniej nie znajdziemy bo to już któryś z kolei ktory oglądamy... no i nie wiem czy taki niezbędny jest... no i mąż bez pracy chwilowo więc z oszczędności musimy wziąć.....