• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tylko napiszę, że mieszkanie Poczka piękne, a brzuś piękniejszy!
Zuz nam marudziła od 17, o 21.30 tak zwymiotowała, co tam zwymiotowała, ona się zerzygała i to fest! teraz troszkę usnęła, ale kwika przez sen :(
Na kontroli u gina wszystko ok. Dostałam receptę na tabletki i czekam na okres :)

Rureczko co jest Zuzi? Jak kupki? Rety to chyba nasza Mary miała podobnie z Mią na początku - może jednak nie to mleko? Ja już nie wiem co Ci radzić. Ale bardzo bym chciała, żeby Zuzi lepiej było!

Witam miłe Panie w ten piękny poranek :) Mnóstwo rzeczy do zrobienia miała przez ostatnie dni, poza tym pogoda nie sprzyja siedzeniu przed komputerem (ale nadrobiłam) dziś znów parno się zaczyna robić.
Czy ktoś ukradł wiatr?????
Rureczka - jak nocka Zuziny?
Kot - jak tam Bilon?? zachowywał się stosownie tej nocy?
Cześć Lil - jak maluszki?

Cześc:)

Ogarnęłam się trochę:))

Kocie jak nocka?? niegrzeczny ten Twój Bilon:baffled: mam nadzieję ze dziś było dobrze i się wyspałaś:) Mebelki cudne!!! aż mi się zachciało urządzać pokoik... tylko gdzie:baffled::baffled:

Rureczko biedny Zuzinek:(( oby szybko mineło... nie wiem kto pisał tu o Tracy Hogg (Poczek chyba) ale troche racji moze w tym być... tyle że jeśli tak bidulka wymiotuje to pewnie brzuszek:(( Dużo siły życzę!!!

Pok ja też chcę zobaczyć mieszkanko i brzuszek!!

Asionek kurcze współczuje zębów... u nas narazie cisza chwilowa ale w nocy potrafi wisieć na cycu i 2 godz... tak przyklejona tylko (naszczęście obie śpimy:) Oby szybko wylazły i biedny Natanek odetchnął troszkę bo nie dość że upały to jeszcze zęby...

Dylemat mam.... oglądaliśmy wczoraj ogródek działkowy do kupienia... Fajny nawet i spory całkiem i ma prąd i wodę... Tylko domek taki rozwalający się trochę i trzebaby go poprawiać a za jakiś czas nowy postawić. No i chcą 3700 zł.... Chcieliśmy ogródek żeby mieć już coś swojego żeby sobie szklarnię zrobić i warzywka swoje posadzić, i kwiatki i blisko domu i ogrodzone (psiak by sobie biegał) Tylko ta cena i altanka do kitu :baffled::baffled: Taniej nie znajdziemy bo to już któryś z kolei ktory oglądamy... no i nie wiem czy taki niezbędny jest... no i mąż bez pracy chwilowo więc z oszczędności musimy wziąć.....

hej
ale sie stesknilam, wyobrazcie sobie ze z soboty na niedziele byla u nas mega burza i ruter nam spalilo.dobrze ze juz mam internet spowrotem:-p

Dzień dobry :))

rureczko - współczuję :((

Lilu - a ja myślałam, że Wy dopiero dzisiaj z wojaży wracacie :eek:

monia - hej! Mam nadzieję, że już po depresji pourlopowej? ;-)
Co do działki.....nie wiem sama co bym zrobiła :sorry:

Wiolu - witaj :)) poważna sprawa z tym internetem, u nas też burza straszna wtedy przeszła :huh:

reklama
u nas też była burza tyle że z niedzieli na poniedziałek:) Podobno też wielka ale nie wiem bo załapałam się na początek tylko a potem spałam:-D

Rureczko współczuję:(((((

Made a no jeszcze nie całkiem po ale pracuję nad tym:(( Młoda wczoraj całą soba pokazała gdzie ma mamy pracę:(( Piszczała tak przeokropnie że sluchać się nie dało.... Chciałam zmienić pieluchę - wrzask, chciałam przebrac bodziaka - wrzask, nie chciałam oprowadzać - wrzask... Także foch na całej linii... Oby dziś jej przeszło...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry