Czarny Kocur
Made by Made :*
No i przegapiłam, przez Ufolka
A mogę cofnąć
albo lepiej nagrać
ale CAŁY 
A mogę cofnąć
albo lepiej nagrać
ale CAŁY 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mogę cofnąć
albo lepiej nagrać
ale CAŁY 

Asionek - współczuję Wam( Ukochaj malucha
U nas na razie spokój z zębami....czasami w nocy bywają pobudki, ale po szybkim marudzeniu usypiamy
)) Raz tylko poszedł w ruch panadol, teraz odpukać...cisza
)
o ile sie nie przewidzialam
Chcecie zobaczyć jak sie Zuzinek uśmiecha??
VID 20120701 091701 - YouTube

A masz pierwsze obcięte pazurki?![]()

poczku - dziękuję :* Właśnie o to mi chodziło, bo jeszcze trochę, a bym prawnika szukałanomen omen.....
Ja kazałam Szanownemu gotować, a on mi mówi, ze najlepsi kucharze tego nie robią, to ja musiałam się tu z Wami skonsultować zanim się rzuciłam z pazuraminiepoczebnie :-)
KUOTU hehedobrze, ze Ty ekspresa masz, bo pewnikiem kawę byś też w mikrofali zaparzała
)))))))))))))))))

Podobają mi się te mebelki, estetycznie, ciekawie i niedrogo, a MUSZĘ chociaż komodę na ciuszki Ufolka miećNo i zasłonki
A fundusze takie, że pożal się oj pożal... i to jeszcze dłuuuuugo...
Hello meble dla dzieci KOMIX8 komoda ZAPŁAĆ PÓŹNIJ (2437395442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MADE i słusznie! Jakiś honor cza mieć kurde!!!![]()
nie moze byc, szok przezylam ... dojrzalam ze u pok 30 tydzien ciazy ???? czy mnie oczy myla, powiedzcie ! tak czas leci ?? Nieeeeeeeeeeeeeeeeee.... jeja ... myslalam ze 20-22 ... choc niby juz kiedys bylo o polwkowym...ale tazk mi sie jakos w glowie utrwalilo... ale czas pedzi ... normalnie strach, ide do lustra szukac zmarszczek!![]()

Kocurku a masz Polsat Cyfrowy? To na programie 26
Ja już nie obejrzę:-(
Mam jakąś dziwną manię...jak nie obejrzę filmu od pierwszej sekundy to już nie oglądam...jakieś takie natręctwo![]()

Wczoraj też dziecku spać nie pozwoliłam za długo i też mi zasnęła przed 22.. ale czy to dobrze..? Nie czuję tego, więc chyba zaprzestanę takich praktyk 
ja już ledwo co paczę, bo Bebilon skutecznie nie pozwolił mi zasnąć od 3.20, przegiął na całej linii
Jak mi szczeknie choć raz w nocy, to nie ręczę za siebie
DOBRANOC :*
papa JOS!