• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)

jutro ciocia S przybywa do nas wiec chate ogarnialam dzisiaj poki S w domu :) nawet okna pomylam hehe
Natul jutro szczepienie ma i juz sie boje :/ nie dosc , ze zeby ida hurtem i nocki dramat !! to jeszcze szczepienie :szok::cool2:
no i te odwiedziny .. wszystko na raz , ehh nie lubie takich akcji :no:

maly dzisiaj zakumal , ze przez slomke mozna dmuchac i robic bulgotki :) niezla zabawe mial :)

Asionek - współczuję Wam :(( Ukochaj malucha :sorry: U nas na razie spokój z zębami....czasami w nocy bywają pobudki, ale po szybkim marudzeniu usypiamy :))) Raz tylko poszedł w ruch panadol, teraz odpukać...cisza :))

dzieki Made :)
no juz prawie 2 jedynke widac , ale ida tez dwojki i chyba trojki tez :szok: o ile sie nie przewidzialam
ogolnie nocki takie , ze szkoda slow
tylko rzucanie sie po lozku , cyc , cyc cyc cyc i cyc :cool:
wykoncze sie jak nic , rano to nie wiem na jakim swiecie zyje ...

Chcecie zobaczyć jak sie Zuzinek uśmiecha??
VID 20120701 091701 - YouTube

ale slodka jest !! :))
kurcze pomyslec , ze Nat niedawno taki byl :szok::-D

A masz pierwsze obcięte pazurki? :-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a pierwsza kupka ? :))))

poczku - dziękuję :* Właśnie o to mi chodziło, bo jeszcze trochę, a bym prawnika szukała :-p nomen omen.....
Ja kazałam Szanownemu gotować, a on mi mówi, ze najlepsi kucharze tego nie robią, to ja musiałam się tu z Wami skonsultować zanim się rzuciłam z pazurami :zawstydzona/y: niepoczebnie :-)

KUOTU hehe :-D dobrze, ze Ty ekspresa masz, bo pewnikiem kawę byś też w mikrofali zaparzała :))))))))))))))))))

mi mama zawsze mowila , ze rosolu nie mozna zagotowac
ja prawie nigdy nie robie wiec problemu nie mam :-D

Podobają mi się te mebelki, estetycznie, ciekawie i niedrogo, a MUSZĘ chociaż komodę na ciuszki Ufolka mieć :sorry: No i zasłonki :eek: A fundusze takie, że pożal się oj pożal... i to jeszcze dłuuuuugo...

Hello meble dla dzieci KOMIX8 komoda ZAPŁAĆ PÓŹNIJ (2437395442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

MADE i słusznie! Jakiś honor cza mieć kurde!!! :-D:szok::-D

super te mebelki !!

nie moze byc, szok przezylam ... dojrzalam ze u pok 30 tydzien ciazy ???? czy mnie oczy myla, powiedzcie ! tak czas leci ?? Nieeeeeeeeeeeeeeeeee.... jeja ... myslalam ze 20-22 ... choc niby juz kiedys bylo o polwkowym...ale tazk mi sie jakos w glowie utrwalilo... ale czas pedzi ... normalnie strach, ide do lustra szukac zmarszczek!:eek::szok::eek:

hehe nie przejmuj sie mam to samo :) szok nie jak to leci ? :-D

Kocurku a masz Polsat Cyfrowy? To na programie 26

Ja już nie obejrzę:-(
Mam jakąś dziwną manię...jak nie obejrzę filmu od pierwszej sekundy to już nie oglądam...jakieś takie natręctwo:cool2:

to dolaczam do klubu netrectw hehe , tez jak nie zaczne od poczatku lacznie z napisami to juz du... nie ogladam :)

poprosze o &&&&&&&&&&& za nocke chyba kolejnej nieprzespanej nie zniose ..

No truuudno... następnym razem :sorry:

Ufolek mi padł, nawet nie aż tak późno, bo ją obudziłam w dzień, żeby się bardziej zmęczyła :unsure: Wczoraj też dziecku spać nie pozwoliłam za długo i też mi zasnęła przed 22.. ale czy to dobrze..? Nie czuję tego, więc chyba zaprzestanę takich praktyk :sorry:

Moje Kochane -

miłego oglądania :tak: ja już ledwo co paczę, bo Bebilon skutecznie nie pozwolił mi zasnąć od 3.20, przegiął na całej linii :dry: Jak mi szczeknie choć raz w nocy, to nie ręczę za siebie :eek: DOBRANOC :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry