• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos o rety ale wynik! I ja tego nie widziałam! :szok::szok::szok: A jak tam zmarszczki??? Są?? Ty młodziutka to o zmarszczkach możesz jedynie pomarzyć ;-)

No nic to już teraz dobranoc...

hehe lil : zmarszczki s ai to juz od dawna ! wiekiem nie ma co sie sugerowac, mam rozbudowxana mimike po tacie :) wiec zmarszczki mam od 20/21 r.Z 7 lat pozniej ..;sajuz trwale i widoczne

No nic, widzę, że niezmiennie od dziesiątków lat podoba mi się tylko seria Expedit :-p wstawię se półki i drzwiczki i komodę mieć będę :-D Posiadam skrzywienie na punkcie prostoty :eek:

JOS & LILI :-):-):-):-) HEJ!

nie moze byc, szok przezylam ... dojrzalam ze u pok 30 tydzien ciazy ???? czy mnie oczy myla, powiedzcie ! tak czas leci ?? Nieeeeeeeeeeeeeeeeee.... jeja ... myslalam ze 20-22 ... choc niby juz kiedys bylo o polwkowym...ale tazk mi sie jakos w glowie utrwalilo... ale czas pedzi ... normalnie strach, ide do lustra szukac zmarszczek!:eek::szok::eek:

Tez jestem co tydzien w szoku :) porzeprowadzce trzeba bedzie sie zabrac za kupienie mebli dla zosi i dokonczenie wyprawki... A czas leci!

Co też ja wygaduję... pomięszalo mi się od tego wirtualnego meblunku :eek: Szuflady se wstawię do expedita, bo półki to ma przecie :eek:

POCZEK ja chcę WSZYSTKO ZOBACZYĆ!!!

JOS - TO SAMO!!!

pok : zdazycie na pewno :)

made : w pon. przyszly lece z dziecmi, a F. dolaczy ale nie wiemy kiedy : zalatwi przeprowadzke no i musi zakonczyc procedure zwolnieniowa w pracy u siebie takze pewnie zejdzie mu z 10 dni ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry