• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jest i poczek.

rureczko fotki wkleje w watku grupowym - trzeba korzystac z ochrony prywatnosci ;-):-D

a juz w grupowym wtaku dalam link do mieszkania nowego.. nie moglam sie powstrzymac przed tym chwalipiectwem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wrocilam niedawno z odbioru, kazda ryska na podlodze zanotowana, kilka napraw beda musieli uskutecznic a poza tym jest po prostu pieknie!

co do kolek to ja czytalam, ze wynikaja one tylko i wylacznie z tego, ze uklad pokarmowy dziecka nie jest jeszcze w 100% przystosowany i zadnej dobrej recepty na kolki nie ma, no i ze przechodza po 3 miesiacach i niestety trzeba sie przemeczyc. W ksiazce Tracy Hogg fajnie jest wytlumaczone jak rozpoznac czy to bank kolki, bo czasem tylko sie wydaje, ze kolki a chodzi bobasowi o cos zupelnie innego.

lece teraz cos zjesc, ogarnac przed jutrezjszym pakowaniem kilka miejsc w mieszkaniu i spac dzis pojde max o 21, juz zasypiam na stojaco.

buziaki!

aaa jeszcze sie tylko mialam pochwalic, ze ja mam swoja branzoletke ze szpitala :)

Kochane, mam do Was pytanie....czy ugotowany dzień wcześniej rosół, wstawiony do lodówki na noc, następnego dnia gotujecie czy tylko podgrzewacie?

poczku - dziękuję :* Właśnie o to mi chodziło, bo jeszcze trochę, a bym prawnika szukała :-p nomen omen.....
Ja kazałam Szanownemu gotować, a on mi mówi, ze najlepsi kucharze tego nie robią, to ja musiałam się tu z Wami skonsultować zanim się rzuciłam z pazurami :zawstydzona/y: niepoczebnie :-)

KUOTU hehe :-D dobrze, ze Ty ekspresa masz, bo pewnikiem kawę byś też w mikrofali zaparzała :))))))))))))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry