• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KUOTKU - czy Ty to sobie wyobrażasz??? :szok: był i się ze mną nie zgodził.....musiałam natychmiast interweniować :eek: nie będzie mi tu burzył tradycji rodzinnej :oo2: Argumentami we mnie zaczął, Ty wiesz co? Jestem oburzona....do końca życia nie tknę rosołu! :laugh2:

reklama
HALo zglaszam sprzeciw ! jak to sie stalo z ejest watek zamkniety i ja jozefina o tym nie wiem i mnie jeszcze tam nie ma .... ? :)

made : dziekuje. a plan na te wakacje mamy tylko jeden : ODPOCZAC-SPAC nic wiecej mi nie trzeba i niczego wiecej nie chce!

nie moze byc, szok przezylam ... dojrzalam ze u pok 30 tydzien ciazy ???? czy mnie oczy myla, powiedzcie ! tak czas leci ?? Nieeeeeeeeeeeeeeeeee.... jeja ... myslalam ze 20-22 ... choc niby juz kiedys bylo o polwkowym...ale tazk mi sie jakos w glowie utrwalilo... ale czas pedzi ... normalnie strach, ide do lustra szukac zmarszczek!:eek::szok::eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry