• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale cisza...

asionek : dziex :)
ja lece z dziecmi na miesiac. maz nie wiadcomo kiedy dojedzie i w zwiazku z tym na ile - zalezy jak sie potocza w pracy jego negocjacje, cala procedura zwolnieniowa i reszta :) no i przeprowadzka, rozpakowanie itp, mysle z eminimum 7-10 dni po nas dojedzie, niestety watpie zeby udalo sie wczesniej ...

reklama
Witam :))

jos - a gdzie się wybierasz z maluchami? Dobrze, że czarna robota spadła na Twojego męża :-p Ty sobie odpoczywaj.....należy Ci się!!!
Przed wyjazdem poproszę jeszcze o serie Filutka i Poldeczki :sorry:

cora - widziałam jakie nawałnice przeszły u Was :szok:

poczku - dobrze, że upały odpuściły, będzie Ci lżej...:))

hej :)

u nas leniwa niedziela pod znakiem marudzenia ... zeby ida hurtem , jedynka lewa juz prawie do prawej dolaczyla , ale tez widze dwojki i trojki :szok: az dzisiaj krewka leciala z dzisel przy dwojkach .. ehhh biedak meczy sie bardzo , nawet nie spal w dzien , teraz spi , ale juz pobudka z placzem byla wiec czopek poszedl w ruch , niech sie wyspi biedak moj

Made tez bylam za Niemcami :) a teraz to wsumie mi wisi kto wygra , ale chyba bardziej za Wlochami jestem :)

Cora niezly maz z paletnia :)))

ale cisza...

asionek : dziex :)
ja lece z dziecmi na miesiac. maz nie wiadcomo kiedy dojedzie i w zwiazku z tym na ile - zalezy jak sie potocza w pracy jego negocjacje, cala procedura zwolnieniowa i reszta :) no i przeprowadzka, rozpakowanie itp, mysle z eminimum 7-10 dni po nas dojedzie, niestety watpie zeby udalo sie wczesniej ...

no to jeszcze nie tak zle jak tylko tyg. :)
super odpoczniecie sobie , pobedziecie razem tylko pozazdroscic !!

Asionek - współczuję Wam :(( Ukochaj malucha :sorry: U nas na razie spokój z zębami....czasami w nocy bywają pobudki, ale po szybkim marudzeniu usypiamy :))) Raz tylko poszedł w ruch panadol, teraz odpukać...cisza :))

Zrobiło się czarno :szok: idzie wielka burza......jeszcze internet jest, ale jak paczę na to co za oknem, to lada chwila mnie odłączy :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry