• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dobry...mi proszę dooopki nie bić...mój mąż Was wyręczy;)))

jejuś zaraz się usmażę...jest ok 30st. u mnie....

ale bylam rano w mieście i mam strój dla małej+fajne spodnie dresowe i leginsy;)))

życzę wszystkim miłego weekendu !!!

ja juz jestem ;)
nie smarze sie po ostatnim jeszcze cierpimy z mezem :szok::crazy:

Nat dzisiaj stal sam bez trzymanki !!! ale super widok :-D:-D

za to teraz siedze nadrabiam maly sie bawil i tak patrze na niego i cos dziwnego widze z tylu ... koopaaa wielka wyszla cala gora az ciuchci obok sie oberwalo :szok: masakra normalnie obsrajtuch maly jak nic :rofl2:

Liluś - super to ustrojstwo :szok: ja tego nie znałam, a silikonowych też nie lubię :confused: Jak coś znajdziesz równie fajnego i taniego, pokazuj!

Gdzie Wy jesteście? Meczu dzisiaj nie ma, Boris już śpi, Maniek powyciągał wszystkie resorówki jakie tylko ma i jeździ jak szalony :-)
Zaraz zgram zdjęcia dwa, pokażę Wam moje dwie słodkości :)))))) Bo ta trzecia zbyt pyskata......:-p

Zobacz załącznik 479148Zobacz załącznik 479147Zobacz załącznik 479146

ale dwa slodziaki cudne !! :))))
a Maniek jaka ma boska minke :)))

ide ogrnac grupe troche , bo dopiero sie zorientowalam , ze mam zaproszenie :zawstydzona/y:

Cora jaka beza :szok: ale smaka narobilas !! :)))

hej :)

jak tam u was dzionek mija ????
u nas ciiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) chlopaki poslzi na nalesnika z nutella, filutek spi a ja sie bycze :) wpon. zacznie sie ostatni tydzien skzoly ( do czwratku wlacznie) a pozniej pakowanie na wakacje robienie kartonow i w poniedzialek nas nie ma :) na meza spadnie ciezar przeprowadzki i rozpakowywania wsyztskiego. ja robie robie kartony tu. firma je przeprowadza+meble, maz rozpakowuje kartony tam = rownowaga musi byc :)

made : piekne chlopaki :)

asionek : gratki dla nathanielka !!!!!!!!!!!!!!!! silny chlopak !

buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej!

Prosze mi doopki nie lac! Kobiet w ciazy sie nie bije!
u nas wczoraj upal siegnal zenitu.... 37 w cieniu... Masakra. Pojechalismy na caly dzien do chamonix, gdzie znajomi wynajeli sobie domek. Na wieczor wrocilismy do domu i zdychalismy. Zadne z nas sie nie wyspalo przez ten upal, za to nagle rano 22 stopnie i deszcz! Booooosko! Tak ma byc przez tydzien! Ogarniam mieszkanie, jedziem po jakies male zakupy na dworzec a potem do roboty z przeprowadzkowymi sprawami.

Cora - super ta beza!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry