• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane niestety nie jestem w temacie, więc nie wiem za bardzo co jest grane, ale chciałam Wam polecić takie cudo (chyba, że już to znacie). Ja tego nie znałam i od razu zakupiłam 2 sztuki - bo mnie denerwują wystające ramiączka - a silikonowych nie lubię...

KLIPS ŚCIĄGAJĄCY RAMIĄCZKA klipsy do ramiączek (2447861586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co mi mignęło:

1. Wisienko tak mi przykro, że musicie przez to przechodzić :-( Mocno za Was kciuki trzymam!

2. Poczku witaj! Dawno Cię nie było!!!!!!!!

3. Zizi hej hej!!!!!! Super, że już coraz lepiej się czujesz!

Czy dziś już pisałam o firanach? Czy Wiolka mi pisała o tym jak Iwcia w wieku 8 miesięcy zaczęła spać w dużym (swoim) łóżku?

reklama
Liluś - super to ustrojstwo :szok: ja tego nie znałam, a silikonowych też nie lubię :confused: Jak coś znajdziesz równie fajnego i taniego, pokazuj!

Gdzie Wy jesteście? Meczu dzisiaj nie ma, Boris już śpi, Maniek powyciągał wszystkie resorówki jakie tylko ma i jeździ jak szalony :-)
Zaraz zgram zdjęcia dwa, pokażę Wam moje dwie słodkości :)))))) Bo ta trzecia zbyt pyskata......:-p

Zobacz załącznik 479148Zobacz załącznik 479147Zobacz załącznik 479146

Ostatnia edycja:
A ja sie tylko przywitam i zaraz uciekam kąpać malucha.

Made - a to ci szalona panna z córeczki, mało kto odwazyłby się na takie słowa,

Wisieńka - szybkiego powrotu do zdrowia dla córeczki,
Paulina, Rurka - panienki przecudne

Tadam:)) Jestem:))

Młoda uspana o uwaga uwaga - 19.30!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: Mąż w kąpieli więc mam chwilkę:))
Młoda nauczyła się schodzić sama z łóżka i stąd problemy:(( Jak ją usypiam to poprostu ucieka i złazi i siedzi bezczelnie w drzwiach sypialni a jak się podnosze z łóżka u ucieka do dużego pokoju pod stół!!!! wczoraj się tak ganiałyśmy prawie do 21:wściekła/y::angry:
Dziś się wzieliśmy na sposób i cały dzień na dworze! Spała ze 40 min ale drugiej drzemki nie miała i zamiast tego do piaskownicy do dzieci posżła (latała jak głupia z tej radości że tak dużo dzieci i piachu:))

Rurka super że Zuzinej już nie wymiotuje:) i oby tak zostało:)A powiedziała wam lekarka od czego to mogło być?? A Zuzinek pięknei wylansowany:)

Made chłopaki Twoje to takie śliczne że nic tylko patrzeć i patrzeć:))) szkoda że Kotkowa UfOla zgarneła obu:(:) A córę masz niezłą:))

Pok ja też lubię przeprowadzki:) A jeszcze jakby mnie ktoś przyjechał i spakował i przewiózł wszystko, to sama przyjemność!! Ja nienawidzę pakowania włąśnie... Super że znaleźliście mieszkanko i super z pralką:))

Paula Majeczka cud!!!!! Tyle powiem! A i widziałam na FB jak pięknie biega:))

A co do Wisienkowej Emilki to co ona jeszcze miala oprócz tej urosepsy???
Mojej siostry mała miała zapalenie pęcherze - naszczęście wykryte w porę i od tamtej pory ja Młodej robię badania moczu co jakiś czas, ot tak dla świętego spokoju!

Mam wrażenie że coś komuś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam:confused:.... Spać chyba idę:confused:
Dobranoc:)

Ostatnia edycja:
ja to się naprawdę nie wyznaję na tych okienkach :eek: byłam na grupie PW, wróciłam tutaj i już tam nie mam powrotu....:confused: Może mi to ktoś wytłumaczyć? Bardzo proszę jak krowie na granicy :oo2:

reklama
MADE!!!!!!!!! Dopiero doczytałam Twoje streszczenie!!!!!!!!!! To poezja jest! C-U-D-O-W-N-E!!!!!!!!!!!! Ależ miałam ubaw czytając to! D-O-S-K-O-N-A-Ł-E!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D Jesteś niesamowita i z każdej strony utalentowana!
A co do Twojej córki - to w bardzo pozytywnym sensie powiem: "JAKA MATKA TAKA CÓRKA" :-p:-p:-p:-p Ty też jak Ci coś leży na sercu to potrafisz to dobitnie powiedzieć i ja żałuję, że mnie mama tego nie nauczyła! A to, co Twoja córka przez tę szczerość straci to nic w porównaniu z tym, co ostatecznie zyska! :-):-) No i synkowie wspaniali! Zdjęcie Mańka to już majstersztyk! Super wygląda!

Rureczko a co z Zuzią???? Wymiotowała dziś??? Już lepiej?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry