• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zi - dokupowuje sie za grosze taka czesc i sie stawia suszarke na pralce - dodatkowe miejsce niepotrzebne :) no to maz powazna role przyjmuje :) bawcie sie dobrze!

made - a kiedy Ci sie to biodro zrobilo? i skad sie zrobilo? powazna to operacja? czeka Cie potem fizjoterapia i inne atrakcje?

przeprowadzke mamy we wtorek od 8 rano :)
a ja wlasnie suszarke kupilam dlatego, ze pmyslalam, ze skoro mam meza, ktory mimo wielkich checi i najlepszej woli nie jest w stanie mi w domu pomagac, to musze sobie jakos pomoc maszynowo. widze ile teraz poswiecam czasu na szorowanie garow, pranie i sprzatanie a zaraz dojdzie Zosia i musze jakos ograniczyc czas spedzany na pielegnacji mieszkania i... chyba ambicje zwiazane z czystoscia i porzadkiem obnizyc.

reklama
poczku - ono mi zaczęło przeskakiwać już w podstawówce, ale nie przeszkadzało mi to, nie bolało, to po co było ruszać.....Ale po ciąży zaczęło mi strasznie dokuczać, zaczęło boleć i czuję jak mi się tam ociera coś o coś :eek: Lekarz stwierdził, ze nie ma innego sposobu jak operacyjnie to naprawić....nie jest to podobno skomplikowane, więc jakoś nie podchodzę do tego z drżeniem rąk i nóg :))) Później trzy miesiące rehabilitacji i będę mogła szpagaty robić :-)
Oj to czeka Was teraz ciężki okres.....nie lubię przeprowadzek :/ Będziecie mieć jakąś pomoc? Znajomi się zaoferowali? Uważaj na siebie!

Moje dziecko wróciło! Ze świadectwem........:confused:
Jako jedyna ma ocenę DOSTATECZNĄ z RELIGII !!! A żeby było zabawnie, to przed wystawianiem ocen, ksiądz im puszczał z projektora podpiętego do laptopa filmiki o bogobojnych sportowcach, a ten mój GŁUPEK zadaje księdzu pytanie: TEN SPRZĘT TO MA PEWNIE KSIĄDZ Z TEGO BÓG ZAPŁAĆ? Temu podobno para z uszu szła.....i do niej mówi: Może mnie jeszcze kopniesz?! :eek:
CZYMAJCIE MNIE BO JEJ COŚ ZROBIĘ!

Ostatnia edycja:
a bedziesz miala jakas pomoc przy chlopakach na ten okres rehabilitacji? jak trzeba naprawic, to trzeba ale szkoda, ze w ogole taka potrzeba zaistniala! bede czekac z niecierpliwoscia na Twoje szpagaty :)
a ja przeprowadzki uwielbiam, uwielbiam ukladanie na nowo, porzadkowanie - kocham! robote bedziemy miec tylko z przeprowadzka, bo udalo nam sie namowic firme m, ze koniecznie musi nam zaplacic za firme przeprowadzkowa - przyjada, spakuja, przewioza, skreca meble na nowo tylko rozpakowac sie trzeba sie samemu.

made uwielbiam Twoja corke!!!!

Ostatnia edycja:
CZeść:)

Czydzieści razy "koko euro spoko" i prawie was doczytałam:)) Jeszcze trochę mi zostało bo ileż można....
wygląda to tak że młoda siedzi obok kompa i słucha i tańczy (tylko TO nic innego nie chce) i wtedy mogę ciut poczytać:))

Ale pisać już nieeeeeeeeeeeeeeee bo małe łapki chcą...
może wieczorem:( Może bo dziecko mi się popsuło.... ja do usypiania a ona ucieka z łóżka i idzie sobie..... i łapać trzeba....

monia - hej! Oj ta Twoja Łobuziara :-)

poczku - moja ATEISTKA ma już wakacje, więc liczę na jej pomoc, a i Szanowny będzie, więc jakoś radę sobie damy :) Mam nadzieję, że szybko zacznę chodzić bez pomocy kul i jakoś to będzie...

My już po obiedzie, patrzę w niebo i się zastanawiam.....iść czy nie iść z dzieciami :confused:

Muszę się pochwalić!!!! Moi chłopcy poszli dzisiaj jednakowo spać o 12:35 i.......dopiero wstali!!! :-D:-D:-D))))))

Ostatnia edycja:
Made padłam przy twoim streszczeniu;))) nawet się rymowało;))

Wiolu wczoraj dopiero ok. 22 doczytałam twojego maila...dziś nie mogę do niego wrócić bo wp.pl znów ma awarię... ale rzeczy ci spakuję w weekend i wyślę lada chwila;)))

a teraz chciałabym podziękować pewnej cioci znad morza za cudny prezencik dla Mai-zresztą na fotkach będzie widać jak bardzo trafiony;)) mała się bardzo cieszyła po otwarciu koperty;)) karteczka też cudna;))!!!!

Zobacz załącznik 479074Zobacz załącznik 479076

oki to ja na razie znikam;))) do później kobietki!!!

Ostatnia edycja:
jakies cisnienie do du...ledwo na oczy widze :/

Rureczka daj znac co tam u was ? !!!

Paulinka cudna niunia :)))

Made chyba nie lykne , bo nic mi sie nie chce jak narazie i isc tez nie hehe

Pok tez lubie przeprowadzki :) niedlugo pewnie i nas czeka... gorzej z szukaniem mieszkania :/

reklama
Paula! Majeczka CUDOWNA!!! A ciotka znad morza, nie powiem - ma gust i wielkie SERDUCHO!!! :tak::-)

rurecka - Calineczka śliczna :-D BUZIAKI!

cora :szok: ale skąd ta sepsa? Jeżeli masz możliwość, to przekaż proszę Wisience pozdrowienia i moc ciepłych myśli :)) Kurczę, zmartwiła mnie ta wiadomość.....:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry