zi - dokupowuje sie za grosze taka czesc i sie stawia suszarke na pralce - dodatkowe miejsce niepotrzebne
no to maz powazna role przyjmuje
bawcie sie dobrze!
made - a kiedy Ci sie to biodro zrobilo? i skad sie zrobilo? powazna to operacja? czeka Cie potem fizjoterapia i inne atrakcje?
przeprowadzke mamy we wtorek od 8 rano
a ja wlasnie suszarke kupilam dlatego, ze pmyslalam, ze skoro mam meza, ktory mimo wielkich checi i najlepszej woli nie jest w stanie mi w domu pomagac, to musze sobie jakos pomoc maszynowo. widze ile teraz poswiecam czasu na szorowanie garow, pranie i sprzatanie a zaraz dojdzie Zosia i musze jakos ograniczyc czas spedzany na pielegnacji mieszkania i... chyba ambicje zwiazane z czystoscia i porzadkiem obnizyc.
made - a kiedy Ci sie to biodro zrobilo? i skad sie zrobilo? powazna to operacja? czeka Cie potem fizjoterapia i inne atrakcje?
przeprowadzke mamy we wtorek od 8 rano
a ja wlasnie suszarke kupilam dlatego, ze pmyslalam, ze skoro mam meza, ktory mimo wielkich checi i najlepszej woli nie jest w stanie mi w domu pomagac, to musze sobie jakos pomoc maszynowo. widze ile teraz poswiecam czasu na szorowanie garow, pranie i sprzatanie a zaraz dojdzie Zosia i musze jakos ograniczyc czas spedzany na pielegnacji mieszkania i... chyba ambicje zwiazane z czystoscia i porzadkiem obnizyc.
Lekarz stwierdził, ze nie ma innego sposobu jak operacyjnie to naprawić....nie jest to podobno skomplikowane, więc jakoś nie podchodzę do tego z drżeniem rąk i nóg

obserwować i w razie co w weekend pogotowie
:-)
ale skąd ta sepsa? Jeżeli masz możliwość, to przekaż proszę Wisience pozdrowienia i moc ciepłych myśli