• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :-)

Cora - dziękuję, ale najpiękniej językiem to się jednak KUOT posługuje :sorry2: Oczywiście zadania się podejmę, ale literacko nie będzie to wysokich lotów i polotów :-p
Ale to dopiero później, bo teraz, póki temperatura nie skoczyła do 30 stopni Celcjusza, udajemy się na plac zabaw :)))))))))
Po powrocie będzie streszczenie dla Córy Marnotrawnej :-p (czyt.:POCZKA) No chyba, ze mnie jakaś Kuleżanka weźmie i wyręczy :)))))))))

maz poszedl do pracy wlasnie wiec wracam do was :)

u nas nocki takie sobie przez te zeby :( wczoraj az mu krewka poszla z dziasel :/ ok 1.15 wstal z placzem , zasnac nie mogl , a chcial wiec czopek poszedl w ruch i spal juz bez pobudki do ok 7.30 :)

S sie spalil wczoraj , a mi tez wyszlo w nocy :/ wsumie tylko brzuch , ale co sie dziwic jak nie opalany przez ciaze :)

nadrobilam , ale kazdemy juz odpisywac nie bede :)

za to fotki wszystkie co jeszcze udalo sie obejrzec cudne !! sliczne te nasze dzieciaczki :)

Asionek może zmocz pieluchę tetrową w lodowatej wodzie, odciśnij żeby nie kapało i powieś na boku od łóżeczka? Gabie dawało to ulgę w upały jak były u nas :tak: I tylko z mokrą pieluszką zasypiała :tak:

no tak wlasnie robie i miski z woda stawiam :) dzieki !

Koleżanki polećcie mi jakiś dobry puder brązujący, bo szukam, testuję i jakoś ideału nie znalazłam :baffled:

z tanszych polecam Deborah :) ciasteczko tak zwane :)
jest ogromny , ma super kolor , bez drobinek i innych takich czego w brazerze byc nie powinno i jest megaaa wydajny :)
na Wizazu ma super opinie :)

eh te wyjce :eek:

Wiecie co ja wczoraj zrobiłam?:-D:-D:-D nałożyłam sobie henne na brwi, i Zuzia zaczeła kwiczeć. Poszłam do niej i zapomniałam całkiem, że mam ten żel na brwiach. I jak poszłam umyć to takie czorne :szok: wstyd dzisiaj bedzie do sklepu iść:-D

hehehe padlam :))))) wyobraz sobie , ze kilka dni temu zrobilam to samo !! tylko ja gorzej na tym wyszlam , bo mi sore na okolo zafarbowalo i byla masakra !! musialam trzec spirytem , nawet zmywacz do paznokci poszedl w ruch :szok: kleska byla hehhe

Dzień dobry :baffled:
Od północy do godziny drugiej na rękach i na panadolu......proszę zatrzymać wreszcie świat! JA WYSIADAM!!! :))

u nas podobnie sie dzieje ....ktore zabki ida ?

A nie macie galaretek w cukrze? Poczeba mi na moje skołotane nerwy. Już nigdy nie będę zmuszać Martynki do zaśnięcia w łóżeczku :baffled: Będę dawać cyca jeszcze 10 lat pewnie :baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy:

hehe pociesze cie , ze u nas jak tak dalej bedzie to tez cyc do 18ki :szok::-D

oki lece maly juz chce spac ...

RURECZKO & MADE & WIOLU a my właśnie wróciłyśmy z pierwszego spaceru :-)

Ola zjadła drugie śniadanko i zasnęła :)) to teraz czas na moje śniadanie ;)

Ostatnia edycja:
Hej,
dzisiaj u nas w końcu słońce i ciepło. Już miałam dość tego deszczu, przez to spałam do 11:zawstydzona/y:
Ale dzisiaj od 7mej na nogach:-) jeszcze po 8mej opieprzyłam chłopaków pod balkonem, bo podjeżdżają Simpsonami pod same okna i jeszcze stoją i gazują:wściekła/y: Dobrze że już wakacje sie zaczynają, to będzie można choć okno rano otworzyć, bo juz nie będzie "młodzieży" pod oknem :wściekła/y: A mieszkam między liceum a zawodówką i część przychodzi palić pod blok:wściekła/y:

A tak poza tym, wiem ze pisałyście już dla Rurki jaki materac do łóżeczka, ale nie zapisałam sobie:zawstydzona/y: czy mogę prosić o napisanie jeszcze raz:sorry2::sorry2:
Jeszcze nic nie kupiłam, na razie się rozglądamy, będę kupować po trochu w wakacje i po połówkowym:happy2:

Aha i witam nowe Panie, fajnie że jesteście:happy2:

Jeszcze jedną nowinkę Wam sprzedam.
Pamiętacie Marylę86, pisał tu z nami, aż do momentu gdy zaszła w ciążę i przeniosła się z innymi dziewczynami na oddzielny wątek. Jest w kolejnej ciąży, na marzec ma termin.

Szkoda że Carola musiała odejść:-( Smutne to wszystko....

reklama
Wrócilimy :eek: żar się z nieba leje, dziecka wykończone.....
Tak jak obiecałam, podejmuję się zadania i streszczam:
Kolejność przypadkowa :-p

KUOTEK - przesypia już noce całe z UFOLKĄ, która nie wcześniej zasypia jak przed północą, budząc się około piątej :eek: W tej kwestii nic się nie zmieniło :)))))) KUOTEK pięknieje z dnia na dzień, talię ma łosy i jest najlepsiejsza na całym ŚWIECIE!!!

WIOLA - w minioną niedzielę ochrzciła Frania, który pięknie rośnie i w ogóle jest cudny :))) a Iwonka ładnie się braciszkiem opiekuje i wygląda jak GWIAZDA :-) Ma łokulary przeciwsłoneczne, ekstra spinkę i cudnego kucyka......na głowie :-D

LIL - tej Pani poświęcę więcej uwagi, albowiem u Niej dzieje się oj dzieje.... Martynka cycka nie puszcza, smoczka i butelek nie uznaje i spać mamie nie daje :)) Ale wystarczy popaczeć na zdjęcia, i człowiek nie ma pojęcia.....jak wiele może wybaczyć żeby to wszystko zobaczyć :)))) Maciuś stoi w kącie i się głośno śmieje, a nasza Lil łagodna ogniem wówczas zieje :-) Kciuki wszystkie trzymamy, by im kredyt na własne, piękne M przyznali :)))

JOS - Kuleżanka ta przeprowadzkę ma....wielce zagoniona, odwiedza nas czasami, bombardując wyprzedażami :-) Mąż dostał odprawę i nasza Józefina nie ma już czasu na kawę :-p

ASIONEK - Natanielkowi wychodzą ząbeczki, i się biedulek męczy...Bywa u nas mało bo mężowi się w domu być zachciało :-)

RURECKA - ma problemy Zuzinkowy brzuszek, mleka nie toleruje i dużo popłakuje :(( Ale trzy miesiące zaraz widać, będzie LALA odpoczywać :-)

OLIVKA - opuścić forum musiała, bo Ją głupia BABA prześladowała :-(

BOOGI - Kochana nasza, zapracowana bardzo, nocami wraca, bo taka to praca :)) Remiczek samodzielnie już kroczy i wciąż jest taki uroczy :sorry2:

MARY - zaczęła staranka o drugiego krasnalka :-D)))

MARAN - dzielna to dziewczyna, dziewczynki wychowuje i jeszcze dba o linie :-)

PAULA - szykuje się do przeprowadzki, gdyż mąż dostał przeniesienie z pracki....Majeczka będzie miała roczek i już dawno zrobiła pierwszy kroczek :-)

ZIZI - nie bywa za wiele, ale my o Niej pamiętamy i mocno kciuki zaciskamy :tak:

yyy....nie wiem czy wszystko o wszystkich....mam nadzieję, ze tak.....jeśli nie, to w trakcie będę dopisywać :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry