Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiście zadania się podejmę, ale literacko nie będzie to wysokich lotów i polotów
(czyt.
Asionek może zmocz pieluchę tetrową w lodowatej wodzie, odciśnij żeby nie kapało i powieś na boku od łóżeczka? Gabie dawało to ulgę w upały jak były u nasI tylko z mokrą pieluszką zasypiała
![]()
Koleżanki polećcie mi jakiś dobry puder brązujący, bo szukam, testuję i jakoś ideału nie znalazłam![]()
eh te wyjce
Wiecie co ja wczoraj zrobiłam?nałożyłam sobie henne na brwi, i Zuzia zaczeła kwiczeć. Poszłam do niej i zapomniałam całkiem, że mam ten żel na brwiach. I jak poszłam umyć to takie czorne
wstyd dzisiaj bedzie do sklepu iść
![]()
kleska byla hehheDzień dobry
Od północy do godziny drugiej na rękach i na panadolu......proszę zatrzymać wreszcie świat! JA WYSIADAM!!!)
A nie macie galaretek w cukrze? Poczeba mi na moje skołotane nerwy. Już nigdy nie będę zmuszać Martynki do zaśnięcia w łóżeczkuBędę dawać cyca jeszcze 10 lat pewnie
![]()

Dobrze że już wakacje sie zaczynają, to będzie można choć okno rano otworzyć, bo juz nie będzie "młodzieży" pod oknem
A mieszkam między liceum a zawodówką i część przychodzi palić pod blok
czy mogę prosić o napisanie jeszcze raz

żar się z nieba leje, dziecka wykończone.....
W tej kwestii nic się nie zmieniło 

)))