paulina.pro
Fanka BB :)
Kocur
))) tak kupiłam buciki clarks i są świetne-ładnie dopasowują się do stópki i dziecko bardzo lekko chodzi-polecam!!! ja mam z typu balerin, o takie CLARKS SKÓRZANE SUPER!!! R.4F 20 WKŁ.12,5 CM (2436638433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale te też są fajne
)
CLARKS ELODIELOVE FST RED R. 20 (UK.4)Przecena! (2447745098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OKAZJA -20% MIĘKKIE BUCIKI CLARKS IDA FIZZ - 19 (2385034433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo fajna, elastyczna podeszwa
)
ale te też są fajne
CLARKS ELODIELOVE FST RED R. 20 (UK.4)Przecena! (2447745098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OKAZJA -20% MIĘKKIE BUCIKI CLARKS IDA FIZZ - 19 (2385034433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo fajna, elastyczna podeszwa
Oooo jaká fajná mam czcionké 

w ruch u rurki poszedł ibuprom max bo odwykłam od takich wrzasków- nie byłam w pracy juz tyle miesięcy, a moje przedszkolaki to i tak nic w porównaniu z Zuzolem