• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj droga koleżanko, nie ośmieliłabym się żądać Twego kochanego roweru. Może być inny, całkiem Ci obcy uczuciowo, byleby miał dwa koła, pedały i fotelik dla małego pasażera :) zmywarka u mnie tylko miejsce zajmuje :)

Wioluś nieeeeeeeee! Dziś jeszcze nie!!!!!!!!!! Wyznawaj więc!!!!!!! Nadstawiam oba poliki!!!!!!!!! :-):-):-)

Emyly to co nie tak z tą zmywarką????

teściowa była, ale już poszła uff
LIl - a wszystko w porządku, nie używam bo nie lubię, szybciej mi zmyć te 3 talerze niż ładować i wyciągać ze zmywary :)
Rurka - fju fju co za kreacja wystrzałowa

hmmm mozecie sie ze mnie smiac ale makijaz mi sie podoba , no moze poza kolorem szminki:-p:-p:-p

Lilus jestes miloscia mojego zycia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-*;-*
aha zapomnialam sie pochwalic: Iwa nauczyla sie jezdzic sama na rowerze:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Wioluś z wzajemnością a Iwcia jeździ na dwóch kółkach????????? JAK TO?????????

Emyly no ja słyszałam te historie o 3 talerzach, których nie warto wkładać do zmywarki. Ale tak się zastanawiam jak to jest, że ja mało gotuję, a dwa razy dziennie mam PEŁEN zlew naczyń - nikomu się nie chce zmywać, masakra jakaś jest. Nie wyrabiam ze sprzątaniem :eek: Także u mnie zmywarka wydaje się dobrym rozwiązaniem........

Rureczko czy to prezentacja wybranego przez Ciebie pudru brązującego? :-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry