• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Moje Drogie :sorry:

Ja też stanowczo mam dość :/
Małe dzieci, mały problem, duże dzieci .... *^#@&*# :/
Proszę nie pytać..

Kto się ze mną napije? Kawy??

reklama
hahahahaaaaa :-))))))
Mam taką pięęęęęękną różową torbę, że aż córka mi chciała podebrać :-p ale jej nie dałam :eek: Jest MOJA! :cool:
KUOTU! A w ogóle, to moja córka prosiła by Ci bardzo, bardzo, bardzo podziękować :))) Zwariowała wczoraj........JA TEŻ! :sorry:

Jutro wyjdzie słońce, to Wam pokażę jakie moje chłopaki mają eleganckie kapelutki :-p Od mojego KUOTKA dostali :sorry: :*

Cora - pędzę w takim razie wody ugotować calusieńki czajnik ;-) Dobrze, że serduszko lżejsze już :))

reklama
OOO Kocur marudzi to już coś musi być grubszego na rzeczy! Duże dziecię dało duży problem??? Smoka kauczukowego mam. Nie kauczukowego też. Płaski. Spiczasty. Wypukły. Wklęsły. :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: A w ogóle to się zastanawiam, może moje dziecko MM nie polubi wcale? :crazy::crazy:

Nie pamiętam co komu jeszcze miałam....

Wioluś Twoje wyspanie to jak miód na me serce! Dawaj doopkę to ją pacnę, bom dziś szczególnie wymęczona i niewyspana!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry