lil_maja
Fanka BB :)
Made ja chcę PU! A co to jest?????
W ogóle co tu się wyrabia?? Jak człowiek wstaje o 5 rano to zaczyna się tu czuć dziwnie! Te rozmowy ulalala! Na pewno wszystko w porządku u każdej???

Wioluś ja się wkręciłam i się odkręcić nie mogę. Odczuwam lekki niepokój z tym związany.

Wkręć się ze mną!
Kocurku no to musisz mieć widzę nerwy na wodzy! Z jednej strony robaczek atakuje, z drugiej gekon pyton! Ja to dziś nerwów nie mam na nic i jak pytasz o listonosza to chyba pan listonosz to wyczuł, bo mi zostawił awizo, że mam białą poduszkę do odebrania

HAHAAH!!!!!!! PODUSZKA OD LISTONOSZA!!!!!!! To idę niedługo na pocztę, odbieram poduszkę i kładę się od razu pod okienkiem spać!!!!!!! UHAHAHA!!!!!! Ale mam dziś ubaw!
W ogóle co tu się wyrabia?? Jak człowiek wstaje o 5 rano to zaczyna się tu czuć dziwnie! Te rozmowy ulalala! Na pewno wszystko w porządku u każdej???

Wioluś ja się wkręciłam i się odkręcić nie mogę. Odczuwam lekki niepokój z tym związany.

Wkręć się ze mną!Kocurku no to musisz mieć widzę nerwy na wodzy! Z jednej strony robaczek atakuje, z drugiej gekon pyton! Ja to dziś nerwów nie mam na nic i jak pytasz o listonosza to chyba pan listonosz to wyczuł, bo mi zostawił awizo, że mam białą poduszkę do odebrania

HAHAAH!!!!!!! PODUSZKA OD LISTONOSZA!!!!!!! To idę niedługo na pocztę, odbieram poduszkę i kładę się od razu pod okienkiem spać!!!!!!! UHAHAHA!!!!!! Ale mam dziś ubaw!