• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ja chcę PU! A co to jest?????

W ogóle co tu się wyrabia?? Jak człowiek wstaje o 5 rano to zaczyna się tu czuć dziwnie! Te rozmowy ulalala! Na pewno wszystko w porządku u każdej??? :-p:-p:-p:-p

Wioluś ja się wkręciłam i się odkręcić nie mogę. Odczuwam lekki niepokój z tym związany. :-p:-p:-p:-p Wkręć się ze mną!

Kocurku
no to musisz mieć widzę nerwy na wodzy! Z jednej strony robaczek atakuje, z drugiej gekon pyton! Ja to dziś nerwów nie mam na nic i jak pytasz o listonosza to chyba pan listonosz to wyczuł, bo mi zostawił awizo, że mam białą poduszkę do odebrania :-p:-p:-p:-p HAHAAH!!!!!!! PODUSZKA OD LISTONOSZA!!!!!!! To idę niedługo na pocztę, odbieram poduszkę i kładę się od razu pod okienkiem spać!!!!!!! UHAHAHA!!!!!! Ale mam dziś ubaw!

reklama
Lil a nie oglądałaś reklamy orange i neostrady z sercem i rozumem, tam jest taki futrzak pieszczoch, który robi 'pu';)))

a ja nie lubię mojego listonosza....nie dowiózł mi ciągle mojej sukienki zamówionej na allegro...

Wioluś a ja tobie też mogę jakieś fotki na maila wrzucić;))???

idę prasować, ale będę podczytywać póki mała śpi;))

made a adres mojej poczty to ja ci juz kiedys dawalam czy nie?a co do skupienia nad siusiakiem to nie przejmuj sie , kazdy ma w zyciu taki okres:-)ha ha ha

lil a ja bylam bardzo wciagnieta i co? i odwyklam? NIE to tylko chwilowy brak czasu:-D:-D:-D:-D

Franek spal cale 5 min. szal normalnie

Paulina czesc. a wrzucaj co tam chcesz? :-Dchetnie popacze

O to ja chcę PU! A nie znam tego zwierzaka, bo TV nie oglądam z braku czasu. Stety niestety.....

Mnie to intryguje ta podusia....

Ostatnia edycja:
LILU ja melduję, że u kuota umysłowo przejrzyście, jak w słoiku Pytona :-p
Chyba musimy mu załatwić jakieś porządne mieszkanie :eek:

A widzisz!! Mówiłam, że listonosz Cię dziś trochę rozbawi :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja szukam mieszkania do wynajęcia;)))

wiedziałyście o tym,że po 3-4 dniach nie jedzenia (no dobra prawie nie jedzenia) słodyczy waga spada prawie o 1,5kg????????

Wiolu to ci podeślę może jutro???mam trochę dresików, bodów i podobnych na 6-12 mies. na chłopca...o i superowe jeansy i ogrodniczki sztruksowe;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry