• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale czy one dobre, czy jeden nie za mały, a drugi nie za duży... :sorry:MADE?

LILI a może pan listonosz by Cię jakoś pocieszył?? :-p

Duże dziecko jest bardzo .... takie jak ja za młodu :/ a w dodatku chyba też i takie jak mój eks... a to już jest mieszanka niezwykle osobliwa ... :/ ale oczywiście nie twierdzę, że niewartościowa, wręcz przeciwnie.. paradoksalnie..

Ostatnia edycja:
reklama
Cora ?! :szok::szok::szok: ŻABKĘ za KAWĘ?! ŻABKĘ??? Kofeina mnie załatwiła :eek:

Lilu - przyzwyczajenie :tak: ja dwa tygodnie walczyłam, dasz radę, ja Ci to mówię :)) MADE hehe :-D)))

Mam pieszczocha!!! Komu zrobić PU? :-)

kurde tak siedze i czytam i cos sie nie moge w rozmowe wkrecic chyba troche odwyklam:sorry:

ide zrobic selekcje ubranek boz Franek mi wyrosl juz z polowy ubranek w rozmiarze 0-3mca :szok:.spiochow zostawy nam juz 4 sztuki w tym rozmiarze , musze powyjmowac te na 3-6mca.:szok:

WIOLA tu sie plecie CZY po CZY :-p żeby nie zwariować :eek: Zapomniałaś? :confused::-D

Franek pędzi :-) na maminym cycu tak??

LILU ja nie żartowałam z tym listonoszem :-p

Ostatnia edycja:
KUOTKU - kapelutki DOSKONAŁE! Piękne są takie, że Maniek go zdjąć ze głowy nie chciał wczoraj :eek: hehe
A Boris wygląda słodko :sorry: Jutro się wylansujemy, sama zobaczysz :-p

Wiola - a Ty chcesz te ubranka ode mnie czy nie?

kocie pamietam pamietam.Franio jest na cycu ale przed snem( na noc) dostaje butle( wtedy mamy dluzsza przerwe bo po mm slicznie spi) no i jak mnie nie ma, a maly z babcia to tez dostaje mm jak nie wyrobie sie zeby wrocic na karmienie.

made chce:-) pisalas ze zdjecia mi wyslesz i grzecznie na nie czekam:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry