• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulinko ale jak tu w takim stanie umysłu żyć bez słodyczy????

Made no jak jesteś elastyczna to nie powinno być problemu z dobrze płatną pracą :-p:-p:-p:-p:-p PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!! Co ja mam dziś w głowie!!!!!!!!

Kocurku
no leżę i kwiczę z radości!!!!! Ale zaczynam siebie podejrzewać o brak piątej klepki dziś! :eek:

Rureczko nie mów tak proszę, bom gotowa spełnić każde Twe żądanie dziś! Z miłości oczywiście!

Paulina wiec bede grzecznie czekac na zdjecia:-)
Rureczko az tak zle?
lil oj jak ja bym chetnie z toba prze cherbatce tak poswirowala. super czytac ze masz taski swietny humor

Wiolu, Lilu wyła wczoraj od 17 do 23!! w międzyczasie zwymiotowała mleko na łóżko, moja piżamę, siebie, poduszki WSZĘDZIE :szok: musiałam ją o jedenastej znowu kapać.
Ale za to jak zasnęła po 23 tak spała do 5.40! bez jedzenia!
Z tej złości obiecałam jej, że dostanie normalną szczepionkę dzisiaj a nie żadne 6 w 1:-D:-D a dzisiaj się pouśmiecała i jak to mówi mój mąż rura mi zmiękła:-):-)

Rureczku mężowi rura zmiękła???? :eek::eek::eek: Oj biedna ta nasza Zuzia - ale już niedługo będzie koniec i będziesz tylko wspominać - zobaczysz!

Kocurku a w Toruniu nic się nie otwiera? Jestem zdolna niesłychanie.....:-p

Paulinko tak czy siak gratuluję sukcesów!

Wioluś ja to nie wiem czy to dobry humor czy jakieś szaleństwo już...

Lecę, bo mała się obudziła...idziemy po poduszkę i spać!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry