• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A te do Kamila, ale szyć trzeba VÄNNERNA Zasłona - IKEA a nie, nie trzeba :P

Muszę niektóre okna na gwałt i za bezcen pozasłaniać, np. Ufoli, bo jak idę siusiu, to zostawiam drzwi, żeby mogła mnie widzieć ze swojego pokoiku :sorry: no i wtedy sąsiad też może mnie sobie widzieć :eek: tylko, że mi aż tak nie zależy :-p

reklama
rureczka - uchowaj Boże! Ja się nie nadaję na nauczycielkę :-))))) mam zbyt miękkie serce :-p

KUOTEK - te białe wyglądają cudnie!!! Zastanawiam się czy by do nas takich nie kupić.....za taką cenę?! :szok:

jak to dobrze, że ikea tak daleko :-D

Made przeszłoby Ci szybko:-D

Uwaga kuleżanki!!!!!!!!!!!!!!! wypisano na receptę na jakiś krem EMLA co się nim smaruje przed szczepieniem. Używałyście coś takiego??

PARTIO mmmm nie, jednak nie :-p ewentualnie ta zielona Picto dla starszaków, ale bez napisu love i serca, a wszelkie wróżki, motyliki i kwiatki odpadają z hukiem :-D

MADE masz Ikeję in Sosnowiec? :cool2:

KUOTKU - w Sosnowcu nie, ale w Katowicach jest, ale tu wszystko tak ciasno, ze ode mnie do Katowic jedynie 5 km :-) więc można powiedzieć, że mam IKEę pod nosem :-D)))) a nawet tuż obok niej pracowałam :)))

PARTIO ale baaardzo ładne tam rzeczy są :rolleyes2: Już to i owo wpadło do oka :-p

Oooo to MADE ma IKEA bliżej, niźli kuot we własnym mieście :-p Ja mam ze 26km, i to autostradą :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry