• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
fajne te zaslonki z ikei. niestety ja ikei nie mam u siebie ale chyba sobie przez allegro zamowie:-)

ej no, co sie pojawiam to zapada cisza...daje mi to do myslenia:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
zaraz osiwieje, jestem glodna , chce oskrobac ziemniaki ale nie mam jak , Franek nie jeczy tylko jak bujam wozek a Iwa stoi przed drzwiami i Wyje ze niechce sie sama bawic na zewnatrz i mam stac z nia...zaraz mnie cos strzeli

WIOLU weź przestań, w cholerę z ziemniakami :eek: Rzuć coś na chleb i do widzenia :-D No chyba, że się tym nie najesz...:confused:

MADE właśnie zakładam fundusz Ikeowski :-p i czekam na wyprzedaże przebierając nogami :-) Poza tym tam jest taki fajny kącik z przedmiotami z ekspozycji.. i ostatnio kupiłam cztery szklanki do piwa wysokie, porządne za 1zł jedna (normalnie 6zł) :szok: Ile ja tam nakupiłam przez lata w tym kąciku :rolleyes2:

Ten czarny kot jest bardzo ekskluzywny PARTIO :-p

Ostatnia edycja:
Iwa zbyt chetna do wspolpracy nie jest. wlasnie ja polozylam spac, nie bedzie mnie terroryzowac.a ja mam dosc suchego prowiantu, poza tym ogorki i pomidory mi sie skonczyly a na kielbase ani ser checi brak.

kocie jak ja ci zazdroszcze tej Ikei i tych wyprzedazy

No :sorry: duże miasto ma swoje plusy :sorry: ale minusów też ładny pakiet :-p Poza tym, jak już EMY pisała, wyprzedaże są bardzo zdradliwe, kupuje się mnóstwo niepotrzebnego szmelcu, a potem się okazuje, że wydane jest więcej, niż człek by wydał na to, co NAPRAWDĘ jest potrzebne - trzeba się bardzo pilnować, ja chyba już się nauczyłam... :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry