• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made to wszystko przez tę poduszkę od listonosza :-) Okazuje się, że listonosz białą poduszkę nazywa grubą kopertę bąbelkową :-p:-p:-p W każdym razie sam listonosz mi się nie podobał, więc nie położyłam się spać pod okienkiem na mojej nowej podusi :-p:-p

KOCURKU ONCE AGAIN :*:*:*:*

Wioluś :-):-):-):-)

A mam pytanie odnośnie tych FIERAN z IKEI - czy to fierany czy zasłony? Bom ostatnio wypaczyła piękne fierany do pokoju Martynki, już prawie kupiłam, a okazało się, że to zasłony :-p

BARNSLIG DJUR Zasłony, 2szt - IKEA

reklama
lil z tego co mi sie wydaje ze ten material moze zarowno pelnic funkcje firan jak i zaslon...wydaje mi sie ze to taki jakby woal . jesli sie myle to poprawcie mnie.

Wiola - ja? gniewać?? W ŻYCIU! :-) Ja z Mańkiem też swoje przeszłam, a i Boris mi dał po dupce :-p i teraz kiedy tylko mogę to się chwalę żeby sobie zrekompensować te bezsenne miesiące :)))))))))

Lilu - dobrze WIOLA pisze :tak: może to być fierana, ale może też być zasłona :-) jak kto WOALI!

WIOLA!!!! DOPIERO DOSTRZEGŁAM!!!! SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W MAŁŻEŃSTWIE KOCHANA :*:*:*
Pociechy z dzieci, radości z życia i spełnienia marzeń!

Ostatnia edycja:
Hahaha Made!!!! :-p:-p:-p:-p:-p:-p Ja bym woalała jako fieranę, bo zasłonę to ja muszę mieć jak noc ciemną :-p:-p:-p Tzn. nie przepuszczającą światło, bo wampir...A te firanki, które ja wkleiłam to przezroczyste myślicie?

Wioluś a jakie Ty firanki polecasz?

made skoro mialam racje co do rodzaju materialu to decyzja podjeta i zaraz zamawiam 2 komplety do salonu:-D

tak sobie mysle ze szkoda ze w telewizji nie pokazuja jak naprawde wyglada maciezynstwo, ze to placzace dziecko, nieprzespane noce, ze chodzisz brudna, poplamiona od mleka i kupek tylko pokazuja wszedzie usmiechniete maluchy i wypachnione mamusie a potem takie mlode matki sa zalamane tym jak to naprawde wyglada i mysla ze cos zle robia. ja tak mialam przy Iwie.kazdy mi mowil ze noworodek to spi do 20 h na dobe a moja spala moze 10h a reszte plakala.a ja mialam ochore przez okno skakac.gdybym wiedziala jak naprawde to wszystko wyglada to chyba bym tak wczesnie nie miala dzieci.
no to se pomarudzilam:-D:-D

Wiola - w pełni się z Tobą zgadzam :))) Ja bym jeszcze dodała, ze pierwsze, grzeczne i śpiące dziecko nie daje gwarancji, ze następne i kolejne również takie będą!!!!!!!!!!!! :rofl2:

lil ja ogolnie kocham sie w woalach i najbardziej podobaja mi sie firanki na woalu z wzorami na dole , dzieki temu jest duzo swiatla w pokoju, a no i ja nie uznaje zaslon :-pw ogole ich w domu nie mam:-D

made naszczescie w druga strone tez to dziala , to ze pierwsze dziecko jest bardzo absorbujace nie oznacza ze 2 tez takie bedzie:-p. Franek nawet jak ma gorszy dzien to i tak jest o niebo grzeczniejszy od malenkiej Iwonki

Wiola - no tak......ale to już jesteś tak jakby na to przygotowana :-) a miej tu takiego aniołka jak moja córka, a później takich wyjców dwóch :szok: istne szaleństwo.....kierunek -------> psychiatryk! :-)

reklama
made no fakt.ja juz bylam nastawiona na takie same przejscia jak z Iwa.myslalam ze znowu zaczna sie bole kregoslupa od ciaglego noszenia malucha a tu takie mile zaskoczenie...choc jeszcze moge sie zdziwic.

kiedys sie zastanawialam jak ty dajesz sobie rady z twojimi chlopakami bo miedzy nimi jest chyba tylko rok roznicy , prawda?w koncu doszlam do wniosku ze albo masz bardzo duzo cierpliwosci albo masz bardzo grzeczne dzieciaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry