• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś ja miałam pierwsze dziecko w wieku 30 lat i to też nie jest dobry moment na ryczącego noworodka :-p:-p:-p Żaden moment nie jest dobry na taki szok!

Co do FIERAN! Ja muszę mieć zasłony, bo mam (i będę mieć) sąsiadów z każdej strony - nie jest to dla mnie wielkie utrapienie, bo za te salony co będą :-p to warto pocierpieć. A poza tym ja lubię jak jest ciemno od momentu jak pójdę spać do momentu jak wstaję. A nie jak słońce sobie wymyśli :-p U Maciusia w pokoju będą żaluzje zewnętrzne, bo obecni mieszkańcy mają tam sypialnię - więc tam zasłon nie będzie. Ale fierany muszą być i to będą fierany w samochodziki!

Made a co do Twojego opisu jakie mają być fierany też się zgadzam - muszą przepuszczać światło - ale nie mogą przepuszczać ciekawskich oczu sąsiadów....ja teraz dla Martynki mam takie wybrane Firany i Zasłony WOAL ŻYRAFY ŻÓŁTY KOL. 102 (306679) - największy wybór, najniższe ceny - sklep internetowy KOMFORT.pl - choć właśnie nie wiem czy one za dużo światła nie zabiorą....Choć to pokój od południowego zachodu to tam jest najwięcej słońca....

reklama
Wiola - rok i osiem miesięcy :tak: Maniek ogólnie jest grzeczny, chociaż teraz zaczął pokazywać różki, zrobił się złośliwy i głośny :szok: Spać zaczął w łóżeczku jak miał rok i pięć miesięcy, jakoś na początku mojej ciąży, a usypiał wyłącznie na rękach, trochę z nim przeszłam. Boris też do łatwych dzieci nie należy, no może teraz się troszeczkę poprawiło, ale dopóki dostawał tylko cycka, to był nieznośny.....Generalnie jest tak, że czasami mam dość, ale pocieszam się za chwile, ze za dwa lata będzie tak fajnie i już nigdy więcej tego nie będę przechodzić :-D

dzieci mi sie pobudzily i musialam zniknac.

lil ja w pokoju u Iwy wieszam czasem zolte woale i jest tak dosyc ciemno w pokoju wtedy.

made i ten ostatni argument na mnie bardzo dobrze dziala.:-D

Czyly ni ma fieran do pokoju Martynki...........:eek::eek::eek::eek:

A ja zapomniałam, że mam lekcję dziś i uczennica mnie z zaskoczenia wzięła....I mi się zniknęło na godzinkę...A teraz to już do spania dzieci mnie nie będzie....Niech mi ktoś fierany porządne znajdzie co to dla ciekawskich oczu ciemne, dla światła jasne....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry