• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Liluś - dzisiaj Niemcy-Włochy :cool:
Martynka nie kce spać??? Ojeju, jeju......jestem smutna z tego powodu :((

Wiolu ------------------> CIASTO! Tylko uważaj bo gorące :-p

Ostatnia edycja:
Made najgorsze, że spałaby już dawno gdybym jej do łóżeczka nie włożyła :baffled: A teraz ma czerwone oczy od płaczu i bawi się zasłonami fieranami.... :baffled::baffled:

A Borysek tak właśnie zasypia??? Tak pięknie przepięknie? :-)

A to już finał dziś?

Liluś - no Boris najpierw musi wszystkie książki skosztować :-))))) Zara Ci wyślę jego dwa górne zjadacze :))))

LILU - dzisiaj półfinał :tak: Finał jest w niedzielę

Ostatnia edycja:
Hahahaha Made ale super fotka!!!!!!!!!!! Mały wampirek :-p:-p:-p:-p:-p To ja się nie dziwię, że on książki zjada! Na pewno są to książki o pięknych księżniczkach pełnych świeżej krwi :-p:-p:-p O pełnych cycach już nie wspomnę :-p:-p:-p:-p

Uspokoiłam Martynkę, dałam jej książeczkę i znowu do łóżeczka - zobaczymy na jak długo tym razem :eek:

Musisz Martynkę stopniowo przyzwyczajać, żeby nie kojarzyła łóżeczka z czymś niemiłym :)) Nawrzucaj Jej zabawek i powolutku do przodu :))) Nic na siłę. To jak z sikaniem, jak tylko się dziecko zrazi, to za cholerę nie usiądzie na nocnik, tak jak mój Maniek :/
Pokażę Wam Mańka w pierwszych dniach nauki sikania, w majtasach dla dorosłych i w zlanej pieluszce tetrowej :-)

Made no Martynka o dziwo ogląda książkę....ale na spanie mi to nie wygląda....zaraz pewnie będzie ryk..........a nie najpierw zje książkę...

Pokazuj Mańka!

Hahaha! Super wygląda zawartość pieluchy :-) A powiedz na dwór też już bez pieluszki chodzicie? A jak w nocy?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry