• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ja to długo jeszcze Maciusia w pampersie kładłam - wiele miesięcy w sumie. Aż zauważyłam, że pielucha od paru tygodni sucha, a Maciuś już zawsze się budzi na siusiu.

Rureczko dobrze powiedziane :-)

reklama
Zaczął się mecz :zawstydzona/y:

LILU - no właśnie też tak pomyślałam, że dopóki przez ileś tam dni pielucha nie będzie sucha, to będzie spał w pampersie :)))

RURECKA :-p hehe

A nie macie galaretek w cukrze? Poczeba mi na moje skołotane nerwy. Już nigdy nie będę zmuszać Martynki do zaśnięcia w łóżeczku :baffled: Będę dawać cyca jeszcze 10 lat pewnie :baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Paulina ja bym sobie leniwe pierogi zjadla ale za leniwa jestem zeby je zrobic:-D:-D

lIL PAMIETAJ NIC NA SILE, sa dzieci ktore nie znosza lozeczek i koniec. mojej Iwy nie udalo mi sie nauczyc spac w lozeczku, w koncu stwierdzilam ze szkoda nerwow i kupilam jej lozko. w wieku 8 miesiecy spala juz na wlasnu=ym lozku i odrazu sie nauczyla

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry