Asionek31
Fanka BB :)
ale jaja maz wlasnie wrocil do domu hehe , dostal wolne !!
a dzisiaj u nas impreza
bierze sie z domu jakies naczynko do picia , kupuje bilet i lazi sie , a ludzie wlewaja % do kubeczka
)))
wezmiemy malego i pojdziemy na troche , rzadko gdzies razem mozemy isc wieczorem ... taka praca
Zizi u nas jezdza takie skutery graty , ze umarlego by obudzily :/ i to jezdza nie po ulicach , a po chodnikach , parku no sa wszedzie wiec jak maly spi mi w wozku i taki debil jedzie to mam ochote mu leb ukrecic :/ powinni zrobic z tym porzadek , ale to marzenie scietej glowy ...
Made super podsumowanie !
))
o kurcze
biedna mala
&&&&&&&&&&&&&&& i duzooo zdrowka !!
jej co sie stalo ? &&&&&&&&&&&&&& tez mocne trzymam !!! napewno jest ok !!
a dzisiaj u nas impreza
bierze sie z domu jakies naczynko do picia , kupuje bilet i lazi sie , a ludzie wlewaja % do kubeczka
wezmiemy malego i pojdziemy na troche , rzadko gdzies razem mozemy isc wieczorem ... taka praca
Zizi u nas jezdza takie skutery graty , ze umarlego by obudzily :/ i to jezdza nie po ulicach , a po chodnikach , parku no sa wszedzie wiec jak maly spi mi w wozku i taki debil jedzie to mam ochote mu leb ukrecic :/ powinni zrobic z tym porzadek , ale to marzenie scietej glowy ...
Made super podsumowanie !
Tak wkleję dla Made... bo nie ma cudu techniki Facebookowego:
Rozmawiałam z Wisieńką, po dwóch dniach w domu musiały wrócić do szpitala, Milka miała rotawirusa, rumień i kilka innych cholerstw(( Na szczęście już jest lepiej mimo, że jeszcze dużo przed nimi.
o kurcze
Idziemy po 12 do lekarza, Zuz mi wymiotuje od rana:-(
jej co sie stalo ? &&&&&&&&&&&&&& tez mocne trzymam !!! napewno jest ok !!

Nie miałam czasu pisać, bo musiałam z dzieciami na plac zabaw póki słońce w miarę łaskawe
za dużo tego........ A teraz napiję się zimnej lemoniady!!! HIP HURRA!!! Jak wszystko się ładnie układa
Jestem przerażona tym co napisałaś......Co się dzieje?
Fajna rzecz