reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Szkraby :-) Witam się wieczorowo :-) Jest tutaj Ktoś na pogaduchy? :-)

Mnie ostatnio prawie wcale nie ma na BB, nawet na grudniu już się mało udzielam... :zawstydzona/y:

hej :)

kurcze gdzie sa posty ??? albo mi zjadlo , albo nic nie pisalyscie ...

u nas masakryczny ukrop i sil brak
maly biedak spac nie moze przez to , glowke to ma tak mokra , ze az mu cieknie :/
zreszta ja nie lepiej , wlasnie skonczylam sie kapac w lodowatej wodzie , chwilowa ulga ...

jeszcze moj szanowny mnie tak wkurza , ze mam ochote mu leb ukrecic przy samej szyi :angry:

Paulina wow , ale biega !! super jest i te oczka piekne :)))

Paulinko a ja nie mogę obejrzeć filmików, bo mi się błąd pokazuje...:baffled: Mam niby później spróbować :zawstydzona/y:

Wioluś nie ma czego zazdrościć, Maciuś przed chwilą wparował do małej, obudził ją i się skończyło rykiem i moją złością.

Monia a urlop od kiedy?? Co porabiacie??

Ostatnia edycja:
Paulina cudna mała Sprinterka :-) :tak: Oj, jak sobie pomyślę, że jeszcze trochę i ja będę musiała gonić Gabi... ;-) Malutka rośnie strasznie szybko, nawet nie wiem, kiedy pół roczku nam zleciało! :szok: Co raz bardziej pokazuje swój charakterek, ale jest przekochana - no, poza okresami, kiedy marudzi i głowa mi pęka :-p

Asionek może zmocz pieluchę tetrową w lodowatej wodzie, odciśnij żeby nie kapało i powieś na boku od łóżeczka? Gabie dawało to ulgę w upały jak były u nas :tak: I tylko z mokrą pieluszką zasypiała :tak:

reklama
Serg to pozostaje ci się jedynie bać jak Gabi sama ruszy na podbój świata...ja się zastanawiam nad kaskiem i ochraniaczami dla mojej jak ona tak wszystko 'w biegu' robi;))) dziś dała popis swoich umiejętności w marudzeniu...chyba pogoda ją męczyła bo i padało i słońce świeciło jednocześnie i raz ciepło a raz zimno....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry