Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paulina ja to Gabi opakuję w dmuchaną kulkę - takie, jak się czasami nad morzem widuje, że niby po wodzie chodzić można ;-) Lil może nie masz zaktualizowanego acrobat readera?
Zaraz będę zmykała księżniczkę wykąpać, a później wręczę tatusiowi do karmienia i do Was wracam
Lil fakt, możliwe. mi też ostatnio you nie działało i M. coś ściągnął...to nie była java????kurcze, rozmawia teraz przez tel z teściową to go nie spytam...a nie wyświetla się u góry,że czegoś ci brakuje i czy pobrać???
Serg-dobre z tą kulką, to może poszukam tej folii bąbelkowej???gdzieś ją miałam)) i mi się dziecko nie poobija chociaż)
Paulina ale super filmiki, mala jest swietna
Sergi jak ja cie dawno nie widzialam
Lil dziekuje za zyczenia kochana.u mnie Iwa lezy w lozku a Franek sie najadl i tez lezy
Paulinka, Gabi - nie mam pojęcia - jeszcze dwa dni temu oglądałam piosenkę na youtube, którą mi Rureczka pokazała I mi tylko pokazuje, że wystąpił błąd, try again later...hmmmmmmmm
Wioluś ale fajnie, że dzieci Ci tak leżą! A do której rano śpią? Franuś sam zasypia?
lil obydwoje zasypiaja sami,Iwe zaprowadzam do lozka, daje jej ulubione maskotki(2sztuki), okrywam koldra, daje budzi mowie bananoc(czyli po Iwonkowemu dobranoc)i wychodze, zasypia w ciagu 10 min. a Franek czasem zasnie odrazu a czasem musze do niego kilka razy isc i wsadzic mu smoczusia .Franek ostatnio (cos kolo tyg)wstaje o 4 a Iwa o 8/8.30.
co u was? stesknilam sie .
No i u mnie doopa blada, tatuś poszedł przerabiać stojak na wannę do kąpieli, a w tym czasie mała zasnęła... Już jej nie będziemy kąpać, bo by się wybudziła niepotrzebnie
Wioluś i wzajemnie, ja Ciebie też dawno nie widziałam :-) Jak się czujesz jako mama dwójeczki? :-)
Corazon witaj, czuj się jak wśród samych swoich :-)