reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola - dopiero zaczynamy. ;-) Ale u mnie wszystko z cyklem na slowo honoru... W sumie nie wiem, czy ta owulka to bedzie i czy wtedy, co suwaczek pokazuje... Zobaczymy...

Jos, Emyly
- dzieki! :-)

Jos - jak zwykle nawynajdowalas super rzeczy! ;-)

A ja wlasnie taka akcje zaliczylam w domu, ze mowe mi odjelo... :crazy: Niniejszym pralka mi zrobila pobojowisko w pralni i rece mi opadly! Akurat jak chlopa w domu nie ma! :crazy::angry::no::wściekła/y::growl::growl::growl::growl::growl:

Lilu :rofl2: tak, miałam wolne, za to jutro na cały dzień sama, czyli czeka mnie 12 godzin w pracy... Zastanawiam się nad wzięciem laptopa do pracy, gdzieś tam zasięg internetu nie blokowanego mam, więc nie będę taka sama :-p :sorry2:

jak tamj cudna Pomarańka i jej dziarski brat? :-)

Kochana Ty walcz o wolne przynajmniej raz w tygodniu i odpoczywaj z Remisiem! Ale wciąż dobrze Ci w tej pracy? Jak będziesz online to już prawie jak w domu! A Pomarańczka śpi, Królewicz Brat zasypia :-p

lil zazdroszcze ...U nas Iwa sie kompie a Frankek buja sie na lezaczku

a ja tez ostatnio bylam na zakupach, kupilam sobie sukienke, 2 spodniczki, sandaly,2 koszulki:-)szkoda ze zawsze nie moge sobie pozwolic na takie szalenstwo:-D

witaj Bogusiu, jak Remik?

reklama
Hej:)

KOCIE super że Oleńka dziś grzeczna:) I gratuluję ząbka:)) No i oczywiście śliczna jest:))

MARY, JOS super łupy zakupowe:)))

Ja niniejszym oznajmiam że na tym uroplie dane będzie mi Was tylko czytać:((
W dzień nie mam jak wąłćzyc kąpa bo malutkie oczka zawsze wypatrza a malutkie łapki pierwsze do klawiatury... a jak małe pójdzie spać to duże się upomina o uwagę wyąłczną:) Czytam więc żeby wiedziec co u was, ale z czasem na odpisywanie to już gorzej:(

My dziś miałyśmy dorosłą kąpiel:) Jak było dużo piany to Młoda odmówiła kąpieli, a potem kąpiel polegała na przekłądaniu piany z miski do wanienki:))
I też się pozakupowałam dziś ale aparatu ciagle brak:(((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry