Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mary witaj. ostatnio bardzo mnie malo i to pewnie dlatego sie tak mijamy.u nas ok, tylko snu jak dla mnie troche za malo.cos przegapilam? zaczeliscie sie znowu starac?
mary !!! cudenka !!!! rozowe galotki przaejzyste, spodnie zieolone w pasy, muminy i ...oszalalm na p-kcie spodenek w KRATE ! dla dziewczynki ! bomba normalnie !!!! no 1st benetton tez jest super super lupy
to zara ja sie zmotwyuje i wkleje dzisiejsze... u na soficjalnie soldy zaczynaja sie w srode, trwaja 3 tyg, a jak pomysle co juz naznosilam od tygodnia ... to ... powinnam juz tych wlasciwych soldow nie robic ...
kocie : magazyny powiadasz i ksiazki top jets jeden z nalogow ktory udlao mi sie wyleczyc, bo potrafilam kupic wiel wiele gazetek miesiecznie ... swego czasu samych zaabonowanych mialam 7 czy 8... dzis staram sie czytac w intenrecie ( gazety) a ksiazki kupuje uzywane - tak jak te dzieciece z wyprzedazy domowych , biblioteka albo ... za bony prezentowe z pracy meza wtedy ide i wracam z 20 ksiazkami na raz