• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś jak masz dobrze z tym smoczkiem...zazdroszczę tego samodzielnego zasypiania! Mi to się z Martynką kompletnie nie udało :-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y: I Iwcia też pięknie zasypia! Mam nadzieję, że będziesz już częściej tutaj! :-)

Będę już spać uciekać, bo widzę, że moja pora....

reklama
U nas z zasypianiem od początku super, tak się bałam tego, że mogę małą przygnieść czy udusić przy wspólnym spaniu, że od pierwszej nocy po urodzeniu śpi sama w łóżeczku :tak: I zaowocowało tym, że podobnie jak u Wioli, wieczorem Gabi jest kąpana, tatuś karmi, mała ląduje w swoim łóżeczku i zasypia :tak: Czasem pomarudzi trochę, ale kilka rundek na piętro żeby dać smoka i zasypia sama, bez lulania :tak:

Lil,
słodkich snów :-)

slodkich snow dziewczyny
wyszlam wlasnie z wanny , dzieciaki spia wiec i ja powinnam isc spac

sergii najgorzej jest sie przestawic na to ze teraz musisz zajmowac sie dwojeczka , a potem to juz samo idzie. naszczescie Franek jest spokojniejszy niz byla Iwcia

Wiola to widać chłopcy są spokojniejsi od dziewczynek;))) mi mała daje czasami popalić;))
a my zasypiamy tak, siadam u Daniela na łóżku, czytam bajkę, przytulam a on zasypia...zasypiał sam samodzielnie ale po narodzinach siostry mu się przestawiło... a MAja pije butlę leżąc z tatusiem, przytula się,zasypia i wtedy hyc do łóżeczka ją wkładamy...

kolorowych kobietki, też zmykam-papa

Corazon patrząc na Twój avatar to jednak bym się wolała z Tobą nie spotykać hehehe :-):-) Przepraszam taki żarcik mi się od rana nasunął ;-);-)

A te koleżanki, którym dzieci tak ładnie zasypiają są be - nie bawię się z nimi! :-p:-p:-p:-p:-p

Oj sobie nagrabię od rana dziś!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Ale wszystko u mnie na opak z rana :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Te, którym dzieci zasypiają przed 22 są be! Ale te, którym dzieci nie budzą się w nocy nie są be :-p Te, którym dzieci śpią we własnym łóżeczku już są be! :-p:-p HEHE :-p

reklama
WIOLA :-):-D jak mnie cieszą Twoje roześmiane minki!

MADE no cholera by z tymi rechotkami :dry:

MARY :szok:cuuuda!!! Spodnie w paski, benetton i japońska bluzeczka WOW!

JOSSSSS !!! Ty wszystko kupujesz w kolorach rozmytych, kuot absolutnie wielbi takie tonacje! :-):-) Chociaż nie powiem, kilka sztuk w fuksji też posiadam :-p - i jest mi równie dobrze jak i MADE :-D

Mamy nową koleżankę..? Witam :tak:

BOO no i klops..:blink: a tak chciałam się załapać na Twoje towarzystwo, ale wczoraj rodzice przyjechali :sorry2: Trzymaj się w pracy! Strasznie dużo godzin... wszystko na nogach??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry