• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś :zawstydzona/y: kulce....aleś mi teraz polukrowała :)))) Ja chyba nie zasnę z tej radości :-D:-D:-D Czy Pomarańczka paczy czy już nie paczy?
LILU! Co do mojej córki....ja byłam bardziej bystra :)) Miałam tak zwanego CZUJA, doskonale się orientowałam w sytuacji i z kim i na ile mogę sobie pozwolić by manifestować swoje poglądy bez większego uszczerbku dla siebie, a przede wszystkim stopni swoich, a ona ma to jak widzisz gdzieś, nauczycielce potrafi kodeks ucznia na biurko rzucić, bo limit klasówek już wyczerpany....mówię Ci co ja z tą dziewczyną mam :eek: Łona jest jak KUOTOWY Kamil hehe :-)

reklama
hej
jestem na sekunde
Lilus nie opisalam ci jak to bylo z tym spaniem ale nie naprawie, tylko nie dzis bo sily juz nie mam, caly dzien w biegu , jutro tez tak bedzie, odrana musze po rodzicow jechac do mojej rodzinnej miejscowosci (40km), potem ich do mnie przywiesc, potem coc o zakupach mowili, potem na lotnisko do Bydgoszczy , jak wroce do domu to chyba padne.

Paulina, Made, Rureczko zdjecia wspaniale. piekne sa te nasze dzieciaczki na watku;-)

Made Pomarańczka chwilę się w łóżeczku pobawiła, jak tylko zaczęła płakać rączki wyciągać to siup ją wzięłam do cyca i śpi słodko koło mnie. Nie chciałam jej tak jak wczoraj męczyć...A dziś tak mi ładnie zjadła na kolację chlebek z jogurtem i jagódki, że mam nadzieję, że tak szybko na mleczko się nie obudzi...Odkryłam, że ona nie lubi BOBO FOODA, ona lubi jedzonko dla dorosłych bardziej :shocked2:

I jeszcze co do Twojej córki to w szkole może faktycznie mieć kłopoty, ale ja wciąż uważam, że właśnie tacy ludzie jak ona odnoszą w życiu większe sukcesy. Taka szara myszka jak ja zawsze będzie na raczej niższym szczeblu kariery....wszyscy artyści, dyrektorzy i inni tacy zaczynali tak jak Twoja córka :-) Takie jest moje zdanie!

Wioluś jesteś! Rozumiem wszystko :-) Mnie nie będzie teraz aż do wtorku, więc się wstrzymaj z pisaniem, bo pewnie nie dam rady nadrobić....Ale będę smsować z BBWami!

No i chyba czas już spać........Do wtorku BBabeczki!

Aha i jak wrócę we wtorek i będzie co streszczać to się do naszej poetki zwrócę :-)

Ostatnia edycja:
Liluś - to może Martynce nie dawaj tych dzieciowych posiłków skoro Ona już takie podniebienie ma dojrzałe :-D))) Ale ja Ją uwielbiam!!! :-p hehe))) Jagódka Kochana :))))))
Wstawiłam sobie te Twoje cudeńka do obserwowanych i jutro kupię, bo też mam kipisz w bieliźnie :oo2: DZIĘKUJĘ!
Odnośnie córki już nie będę pisać, bo siedzi tuż obok, a we mnie napięcie wzrasta niepokojąco i mogłabym mieć nagły tik nerwowy :-p
Musze nad nią popracować :cool2: a przede wszystkim nad dyplomacją :))

Made poszukaj innych organizerów na skarpetki - jest dużo tego - porównaj ceny sobie i zobacz co najlepiej Ci pasuje :-)
A teraz pomyśl jaką robisz minę jak jesz coś kwaśnego..........................................................................................................

Ja krzywię buzię tak, że jedno oko mi się zamyka. Tak wyglądała Martynka jedząc jagody. Myślałam, że padnę!!!!!!!! Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia. A najlepsze, że wołała o więcej jagód! Haha!

Wioluś tak tak - na wieś jedziemy :-) Mam nadzieję, że nie będzie aż tak burzowo jak zapowiadają :-) Ty też ucałuj maluszki!

Paulinko buziaki i dla Was!

DLA WSZYSTKICH CMOK! LECĘ!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry