• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łoooojoj... duuuuużo by literek klikać... :eek: Cały czas COŚ i KTOŚ i GDZIEŚ :eek:

A wczoraj byli znajomi z dzieciami.. jedno czteromiesięczne i łono mnie po prostu kompletnie rozbiło :baffled:
Najpierw leżało sobie w wózeczku bite dwie godziny i se tam coś gadało..:eek: potem u mamy leżało kolejną godzinę i se coś tam gadało..:eek: potem zasnęło i spało i spało...:eek:... i spało...:eek: potem poszliśmy na półtoragodzinny spacer i łono sobie jechało zadowolone i cały czas LEŻAŁO :eek: ... aż w końcu mama wzięła na ręce, no bo k końcu ILE ONA MOŻE LEŻEĆ "Niech sobie trochę na świat popaczy" :eek::eek::eek::eek::eek:

Miałam tego szczerze dość :baffled:

reklama
Łoj to nieprzyzwoite bardzo, że tak się wyrażę :eek: Dziwne dziecko :eek:

Ale moja córka taka była.....leżała i się gapiła :eek: i nie płakała prawie :eek: wszędzie jej było dobrze....nawet kupa jej nie przeszkadzała :-) Tak więc....jestem w stanie uwierzyć w to, że SĄ TAKIE DZIECI :)))

Ostatnia edycja:
MADE do tej pory czuję się nienajlepiej psychicznie :eek: To już kolejne takie dziecko, które do nas przyjechało, a kilkoro innych odwiedziliśmy i dochodzę do wniosku, że taka jest WIĘKSZOŚĆ dzieci :baffled:
Przepraszam, dostałam łobsesji :oo2:

A to przepraszam :-p to cofam oskarżenie do Wszechświata :-p:-D

Ostatnia edycja:
Tych z IKEI nie widziałam, ja kupowałam w Leroy Merlin :) i te moje są takie mleczne, cieniutkie, fakturą przypominają len....Zerknę, może gdzieś metka na nich widnieje ;)

Jest! Skład: 82% polyester; 18% cotton. Można prać w pralce i prasować, posiadają szelki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry