• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kuotu polazł i pociągnął za sobą całe towarzystwo? :eek::-p

NIC mi się nie chce, no dosłownie NIC :dry: Prawie, jak nigdy :huh:

POCZEK a co tam prasujesz?

A MADE co pożytecznego działa?

A RURECKI co robiom????

A CAŁA RESZTA ????

Ostatnia edycja:
U Rureczek były siostrzenice/kuzynki :-D mała Rurka się nie zachowała i spała cały czas:-)

Made mamy tą rumiankową, dawałam od 1 tygodnia i powiedziano mi, że przy kolkach to ona nie bardzo, bo podobno ból większy, to prawda??

Black%2BCat%2Bsmall.png

rozbyczylam sie i zamiast prasowac ogladalam na youtubie miliony filmikow znoworocznego koncertu w filharmonii w wiedniu. marzenie!
a tera pojde kupic cos na przegryzke i wyprasuje mezu ze 2 koszule, bo nie sadze, zeby byl na to czas jutro podczas przeprowadzki...

a rureczko dla mnie tez te herbatki to zagadka i pewnie tyle opinii ilu lekarzy i rodzicow. tu np polecaja wszystkim matkom karmiacym picie herbaty z kopru i maluszkom podowanie jej jesli maja kolki. a ty mowisz, ze wzmaga kolki i badz tu czlowieku madry. chyba inaczej niz za pomoca prob i bledow sie niestety nie da... :(

Ja nie wiem co z tymi herbatkami......osobiście uważam, że to nieszczęsny zbieg okoliczności....kolki słabną i się wzmagają, a wszystko zrzucono na biedne herbatki :eek: Boris też cierpiał z powodu kolek i jego łapały w nocy brrr....ale ja piłam od początku aż do końca karmienia piersią herbatkę z HIPPA, i tak jak bez czy Z herbatkami, kolki poszły sobie precz jak tylko Boris skończył trzy miesiące :))
Podsumowując; nie wierzę, ze herbatki mogą szkodzić :sorry:

KUOTKU - wyprowadziłam zwłoki i dzieci na spacer :))) i do wieczora NIGDZIE NIE IDĘ!

reklama
Kurczę:eek: odliczam ze zniecierpliwieniem do 3 miesiąca:-) Made spróbuje dzisiaj kupić Hipp uspokajającą, Zuzi się przyda, bo wczoraj jak wyła to ją straszyłam Viburcolem:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry