• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JEST! WIDZIAŁAM CALINECZKĘ :-D)))) Łoj jaka Ona piękna :sorry: i ten powalający uśmiech :-):-):-) ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!

Ja za naleśnikami nie jestem :/ ale moja córka za naleśniki sprzedałaby matkę, ojca i braci tysz! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
RURECZKO widziałam lansik u lekarza, a jakże! Za duża ta tuniczka jeszcze na tyciego Zuzolka chyba :sorry: Przynajmniej przewiewna :-p
Ale się pnięęęęknie uśmiecha :-):-):-)
Cudowne są te małe człowieczki :sorry:

MADE a ja się nigdzie dziś nie wywlokę, no chyba, że po rachunki do skrzynki :-p W lodówce jeszcze coś zostało z łikendu, więc nawet nie gotuję :dry: Kropka!

Jak Bebilon mnie wkurzy (a dziś szczekał o 3.20 , gdy pan wyjeżdżał do Wawy grrrrrrr...) to go nastraszę chińską potrawką u MADE :-D

Made trzymam Cię za słowo:-)
wiecie co zrobiłam? idę dzisiaj do ginekologa i uzmysłowiłam to sobie jak kończyłam jeść kanapkę z sosem czosnkowym, dużą ilością sosu, z dużą ilością świeżego czosnku:eek::eek:

Kuotku zrobiliśmy sobie sukienkę:-D

KUOTEK - w samą porę żeś jest :-p Zgadnij co mam, no....no......masz czy podejścia :cool:

rureczka - w sumie to dobrze, że to nie internista czy jaki dentysta :eek: Ja znam sposób na zneutralizowanie zapachu czosnku.......:-p

No i DUPA :eek: KUOT już napisał, ze to pietruszka :oo2: a chciałam poszantażować trochę

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry