- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tia... Mysle, ze w genewie i we francji jest podobnie - wybor szkoly to nie tylko poziom ale jeszcze srodowisko... Tego tu sie bardziej boimy niz poziomu. Prywatnych dobrych szkol jest tu mnostwo i ludzie z calego swiata wysylaja tu dzieci (rosjanie, jeden z synow kim dzong ila, wnuczka chaplina, amerykanie, plus w dyplomaci i pracownicy org mn itd.) ale to sa albo dzieci z bardzo bogatych domow albo placa za to firmy rodzicow.
Wniosek taki, ze prace musze jakas wypasiona znalezc
Wniosek taki, ze prace musze jakas wypasiona znalezc
mary-beth
Fanka BB :)
Na chwile zniknelam, a tu juz masa postow! :-) Alez produkujecie! Musze chyba wiecej kawki pic jak dawniej, bo nie wyrabiam z nadrabianiem! 
Pok - o zdrowko sie nie zapytalam. Jak Zosia? Tyle sie u Ciebie teraz dzieje!
Jos - chatka przesliczna i na bank urzadzicie ja pieknie! Zreszta wiesz, kochana! :-) Ehhh, jak ja bym sobie z checia pourzadzala, uwielbiam to!
Lil - jestes? A jak u Was urzadzanie, bo pamietam, ze byly dylematy lozkowe. Znaczy odnosnie zakupu lozek. Hehe.
Mademoiselle - witaj w klubie, bo mnie tez coraz bardziej fascynuje Francja i to, co francuskie, a zwlaszcza jezyk!
Cora - dojrzalam kostium! :-) Fajny!
A co u Pauliny? Jeju, nie nadazam i zupelnie nie wiem, co u kogo...

Pok - o zdrowko sie nie zapytalam. Jak Zosia? Tyle sie u Ciebie teraz dzieje!
Jos - chatka przesliczna i na bank urzadzicie ja pieknie! Zreszta wiesz, kochana! :-) Ehhh, jak ja bym sobie z checia pourzadzala, uwielbiam to!
Lil - jestes? A jak u Was urzadzanie, bo pamietam, ze byly dylematy lozkowe. Znaczy odnosnie zakupu lozek. Hehe.

Mademoiselle - witaj w klubie, bo mnie tez coraz bardziej fascynuje Francja i to, co francuskie, a zwlaszcza jezyk!
Cora - dojrzalam kostium! :-) Fajny!
A co u Pauliny? Jeju, nie nadazam i zupelnie nie wiem, co u kogo...
cora : rzadko BARDZO bo moja mama jeszcze internetu nie zalozyla od przeprowadzki i jej sie nie spieszy bo ona nie lubi 20-21 wieku .... wiec jedynie czasem od cioci...
pok : no przeciez znajdziesz taka prace !!!!! a tak NB u nas jednym z warunkow wyjazdu wrzesniwoego do zurichu bylo zeby 2 dzieci ( choc drugie dopiero 3 mata pozniej ale JEDNAK) oplacic szkole francuska przy ambasadzie. i sie nie zgodizli, nie to ze tylko na ten warunek, ale naé pewna calosc.... no wiec nie dalo rady. bo ja niestety na znalezienie pracy w banku inwestycyjnym czy dylpomacji liczyc nie moge !
pok : no przeciez znajdziesz taka prace !!!!! a tak NB u nas jednym z warunkow wyjazdu wrzesniwoego do zurichu bylo zeby 2 dzieci ( choc drugie dopiero 3 mata pozniej ale JEDNAK) oplacic szkole francuska przy ambasadzie. i sie nie zgodizli, nie to ze tylko na ten warunek, ale naé pewna calosc.... no wiec nie dalo rady. bo ja niestety na znalezienie pracy w banku inwestycyjnym czy dylpomacji liczyc nie moge !
pok : zaraz chwila przeciez twoj slubny ma juz super prace ! to i jak ty zaczniesz pracowac to przeciez nie ma stresu !!!!!!!!!!
lil : o ja tez mialam dylematy lozkowe i poszlam na latwizne ...ale cicho ...
zeby sie poldus nie dowiedzial... mialam juz dosc tematu po tygodniach, tygodniach poszukiwan i sie trafila pani z wersalu 5min od na smieszka co sie przerpowadza i od niej lozko prawie nowe zwykle ikei odkupilam
na dodatek powiedzial ze jets do dyspozycji dopiero po 10 lipca, my wylatujemy 9 wiec bylo idealnie
przesadzone 
lil : o ja tez mialam dylematy lozkowe i poszlam na latwizne ...ale cicho ...

Ostatnia edycja:
cora : smieje sie z mojej mamy co sie zatrzymala umyslowo w XIX wieku ale i ja nie jetsem elektroniczna ... nie mam zdjetego simlocka ... ale cos wymysle
przeciez rodziciele maja komorczaki, choc srednio potrafia sie nimi obslugiwac 
cora : ja takie wzielam choc ni w 5 ni w 10 mi pasuje ( niekonsekwentna!) wiec mi je chyba mama w pazdzerniku przemaluje na siwy kolorek 
Lit évolutif ikea Burtoncourt 57220
Lit évolutif ikea Burtoncourt 57220
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: