reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - a ja mogę tak czytać i czytać i chłonąć każą wystukaną "francuską" literkę :zawstydzona/y: Ja jestem ZAKOCHANA we wszystkim co francuskie......szkoda, że nie wpadła mi w ręce biografia Curie Skłodowskiej, może też by mnie tak bardzo zmotywowała...? Pięknie to czytać....ech, nawet nie wiesz jak żałuję, ze jedziesz na wakacje hehe :-) Pomęczyłabym Cię jeszcze :)) A powiedz....co sądzisz o śpiewie byłej pani prezydentowej? Ja miałam Jej płytkę kiedy jeszcze modelką była....KOCHAM jej chrypkę!!! I ten francuski :)))))

reklama
uwielbiam takie pamiatki :)

a pan p. zadedykowal mi swoje "opowiadania na czas przeprowadzki" w momencie gdy przerpowadzalismy sie na wieksze z mysla o drugim dziekcu :) zadedykowal zyczac by wszystkie przerpowadzki byly wyborem serca i woli a nie koniecznosci :)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wieczorową porą:-)

Jos, domek śliczny:tak: a ten kominek... to juz w ogóle...;-) zazdraszczam:zawstydzona/y::sorry:
troszkę szkoda szkoły... no, ale coś za coś... niestety... choć myślę, że nie będzie źle:tak:
a na ile wyjeżdżasz do Pl?

Kocurku, gratuluję ząbka!!!

Cora, bikini fajne:tak:

i co jeszcze? Nie pamiętam:zawstydzona/y:

made : ohhhhhh dzie-ku-je :) jesli moje gryzmolenie moze byc przyjemne : to sluze dlugopisem :)
a spiew pani carli ... ehhhh... lubilam kilka jej piosenek choc to bardziej mowa niz spiew , kilka nawet bardzo lubilam ale dopoki byla piosnekraka, a nie pierwsza dama ... jakos role kusicielki, kobiety ktora miala bardzo duzo mezczyzn, niestalej, zalotnej i pierwszej 'uporzadkowanej' damy mi sie poklocily... rezultat jets taki z ejuz nie moge sluchac jej piosenek, a kidys kilka z nich lubilam BARDZO

ewcia : dziekuje!!! a jade na miesiac, szkolic poslki poldeczynskiego. bo jak tak dalej pojdzie to mu sie ani skiazka ani dedykacja hanny krall nie przyda bo nie bedzie rozumial nawet tytulu ksiazki :)

made : biografia pewnie jets dostepna w pl, skoro moja mama nawet w komunizmie ja spod ziemi wyczarowala :) napisana przez jej corke eve curie. polecam! pasja pasja czysta pasja !

jos - ja byłam w ciężkim SZOKU, i wielokrotnie sprawdzałam czy to aby nie jest nieszczęśliwa zbieżność nazwisk....ale niestety, okazało się, że moja BOGINI jest do tego wszystkiego zachłanna i już tylko jej słuchałam bez paczenia :-D)))) A moja ulubiona to L'excessive :zawstydzona/y:

Jos, aaaa, to w takim razie niech Polduś chłonie polszczyznę:tak:
to zawitasz z powrotem za miesiąc? czy dalej, bo przeprowadzka? Kurcze, jakoś nie w temacie jestem:zawstydzona/y:

co do Francji, to od paru latek chcę zwiedzić Paryż:-p i zrobię to, chociażby z Mikołajem na plecach:-D

Cora, no proszę Cię!!! O jakim ty cielsku KOBIETO piszesz?:eek: Jak masz kompleksy, to idź na plażę i rzuć okiem na te i owe panie w dużych gabarytach:sorry::-p

Ostatnia edycja:
made : dobra jest !!!! a moja raphael :)
ta piosneka jest tak soczyscie francuska ze ...ehhh ze to tylko tu moze byc mozliwe :)

ewcia : wracam 6.08 ale chwile pozniej kierujemy sie na poludnie do tesciow
a jak bedziesz w paryzu to koniecznie daj znac :)

reklama
jos - raphael to moja druga ulubiona, albo nie, na równi one są :-) Bo Raphael to mój Szanowny :)))) mmmmm aż se posłucham :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry