reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made : dziekuje :) e tam piekny :) troszke myszka traci ale kot juz chodiz po ogrodzie i za kilka dni myszka zostanie przegoniona i bedzie ciut bardziej new look ;)

reklama
made : 280m dzialka, wiec ogrodka zostaje juz niewiele, nie wiem dokladnie ile bo z boku domu za ta tujkowa sciana jest garaz podjazd i inne, ale dla dzieci te kilka metrow wystarczy :) ja fanka pielenia nie jestem :)

hehe :-))) ja też nie....u mnie by tylko trawa rosła :eek: i to sztuczna!
A sklepy blisko masz? Szkołę, przedszkole? Jakiś plac zabaw czy park w okolicy jest?

made : szkola blisko plac zabaw minute od domu i boisko male dla dzieci do wybiegania sie, pilki, rowerow kolo domu ( rog boiska widze z okna). sklepy ciut dalej z ato, podobnie jak dworzec i centrum. no ale zakupy bede robic "na dowiezienie"
natomiast na dluzsza mete ( zajecia dodatkowe za rok, czy lekarz czy jakies inne oddalone sprawy : potrzebne bedzie mi jednak prawko,bo do dworca mam penwie jakies 20min na pieszo, autobusy sa ale wiadomo : rzadko)

oj tam corazon :)
a ja tobie zazdraszczam terenow lasu za oknem przestrzeni i BRAKU SASIADOW :)
ten domek bym chetnie teleportowala w twoje tereny :)

made : widzial widzial juz kilka razy. 1szy raz jakies 4 m-ce temu pwoiedzial z enie chc eopuszczac wersalu. byl stanowczo na NIE. pozniej : juz na tak :) narazie podoba mu sie bardzo i jets podekscytowany. jak bedzie : wyjdzie w praniu. najbardziej martwi mnie szkola, bo poziom jednak nie ten sam co w wersalu ( gdzie sa najlepsze skzoly we francji! nb najlepsze liceum we francji jest w paryzu w literacko inteligenckiej najdrozszej 6tej dizlenicy paryza) a dw anastepne najlepsze na caly kraj sa wlasnie w wersalu ... i to sie czuje juz od przedszkola ( opiekunowie, poziom zajec, slownictwa, wsyztskiego! zwyklej codziennej rozmowy! glupio to zabrzmi ale u mnie w kamienicy ludzie na emeryturze chodza na codzien w garniturze koszulach i spdoniach jak do gry w golfa ... po prostu pewien poziom, poewne wartosci czuc na kazdcym rogu ulicy) tam jest juz inaczej. mam nadzieje, ze poldek dobrze bedzie czul sie w szkole, na nas pani dyrektorka ( ktora potencjalnie moz ebyc jego nauczycielka) zorbila TRAGICZNE WRECZ wrazenie... 2 dni maialm stre si nie spalam ... mam nadzieje ze nie ebdzie tak zle ... a jelsi bedzie to tylko rok a pozniej skzola prywatna ! a najpietrw prawko!

Kurczę, trochę szkoły jednak szkoda...że też człowiek zawsze musi iść na jakieś kompromisy w życiu, śmiem jednak twierdzić, że Poldeczek czy tu, czy tam, i tak Wersalem będzie "pachniał" ;))

reklama
made : hahahahaha
szkoly szkoda bardzo... nie moge sie z tym pogodzic, nawet za&stanawiam sie czy dobrze zrobilismy, czy nie lepiej cale zycie w mieszkaniu ale dobre szkoly, edukacja kultura...
niestety na dom tutaj nas nie stac... chyba ze na jakis malutki dawny dom stroza ;) wielkosic polowy naszego mieszkania
niesgety dom tej wielkosci ktory kupilismy 10-15min od wersalu, tautaj kosztuje ok. 1,2miliona euro ... niestety edukacja nawet w dzisiejszycdh demokrzatycznych czasach sie ceni ....
jedyne czym sie pocieszam z ejesli poldke jest zdolny rto poradzi sobie wszedzie ( idem. mlodszy brat)
moj maz dorastal w tym miescie do ktorego sie przerpowadzamy, ok czasy sie zmienily to bylo 3à-20 lat temu
ale jednak mimo tego z enie byl w wersalu, a obok udalo mu sie zrobic najlepsza ekonomiczno-finansowa uczelnie no i popracowac w oxfordzie
wiec moze trafi sie dobry gen ? :) hahahahaha
bo ajk sie po mnie gen trafi to i wersal nie pomoze hahahhahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry