reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hello hello!

U mnie strasznie zabiegany dzien dzis!... Ale pozdrawiam i mysle o Was cieplo!

Pok doczytałam...współczuję wczorajszych przeżyć...a teściowa na długo przyjechała marudzić i być nie poradną???myślałam,że raczej ci do pomocy przyjechała???

Tesciowa do wtorkowego wieczora. Edzie pod nasza opieka. Ona jest urocza kobieta ale jest zakcona strasznie i dla mnie to slaba pomoc jak w domu tony rzeczy do prasowania, lazienki do umycia, obiad i zakupy do zrobienia a ona siada i pyta w czym pomoc... Ja wole takich ludzi jak u mnie w rodzinie co nie pytaja tylko robia i sami sobie wszystko znajduja. A tu co chwile gdzie lyzka, gdzie kawa, gdzie talerz, gdzie odkurzacz... Szybciej sama zrobie niz sie natlumacze co i jak.
teraz bylo haslo polez sobie coreczko... M wrocil z pracy a ona, ze na spacer i do sklepu po piwo zimne. To jz wiem, ze nie poleze, bo my z m glodni i trzeba kolacje zrobic, stol nakryc, pranie wyjac, kolejne wrzucic..
i ona tylko po sklepach chce. Tyle tu pieknych i ciekawych miejsc do zobaczenia i polezenia i odpoczywania a ona po sklepach. Dowiedziala sie, ze ogrodniczo-wnetrzarsk otwarty w niedziele, wiec nawet niedziele spedzim w sklepie. I tempo ma iezle: jeden maly sklep z butai to minimum 40min z banki...
Obiad zrobiony, czekam az wroci ze spaceru. Moge w koncu polezec.

LILU bardzo sie ciesze, ze sie cieszysz jak ja :) zrobie fotki zrobie ale urzadzac to sie bedziemy dlugo. Poprzednie mieszkanie robilismy na szybko i bylo duzo niezadowoleia z czasem. Teraz chcemy powol i kupowac dopiero jak bedzie TO i w slusznej cenie. No i rozklad niektorych rzeczy trzeba przemyslec ostroznie. Ale obiecuje, ze zrobie na dniach i wstawie!

Strasznie mi glupio, ze przeczytalam wszystkie strony i nie pamietam nic... Komus zabki (UfOlce?) i Remik ma nowa fryzure - brawo!

Jos - jak smakowala kawa w wersji mini? :) super ta Wasza ulica! A kiedy pokazesz jakies bardziejsze zdjecia dlugiego chudego domku? Czekam z niecierpliwoscia!

Cos jeszcze mialam ale nie pamietam.

Powiedzcie mi jeszcze o Wiolii Franusiu cos - doczytalam, ze jednak zapalenie pluc ale jak sie bobas czuje? I jak Wiola to znosi? Czy moglby jej ode mnie ktos przekazac, ze nie musi byc dzielna 24/7, zeby sobie pozwolila czasem na chwile slabosci! Potwornie mi ich zal. Zeby taki maly ktos musial tyle od poczatku przechodzic!

pok : jej czaje typ tesciowej. meza siostra bedzie miec taka sama :) jak przylatuje do londynu to nic tylko sklepy :) caaaaalyyyyyyyymio dniami

nasza chatka puchatka bo on wyglada niczym domek z lasu z jakiejs bajki hmmm narazie za bardzo nie ma czego pokazywac bo wszystko zostanie wywrocone do gory nogami ale cos zaraz sprobuje znalezc
a z umeblowaniem to u nas bedzie dokladnie tak samo : juz nie raz kupilismy na szybko i okazal sie szajs, albo ze wolalabym inaczej, co innego, inny kolor... takze teraz tez bedzie na spokojnie, jak przemysle od A do Z jak chce, a nie w trakcie kupowanie na raty a pozniej jedno do drugiego nie pasuje, zmiana planu itp
no i tez na penwo bede czatowac na promocje i inne sprawy wiec czasu zjedzie bo nie tylko musze znalezc cos co pasuje/podoba sie ale i ... akurat jest po fajnej cenie ! mysle z eurzadzanie sie moze zajac wiec nawet rok !
takze dziewczyny nie narzucajcie presji ze zdjeciami bo niektore pomieszczenia dluuugo beda staly prawie puste ;)

Jos - buziole! Super milego pobytu w PL i udanej, szybkiej i sprawnej przeprowadzki!

Ja zupelnie wylecialam z obiegu, ale doczytalam, ze synek Wioli w szpitalu!!!

Wiolu - duzo zdroweczka dla Franusia!!!

Chyba nie dam rady nadrobic wszystkiego, co sie dzialo...

oto i LOn :

Załączniki

• dom z zewnatrz.jpg
    dom z zewnatrz.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 42
  • kominek II.jpg
    kominek II.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 46
  • kot w ogrodzie 19.05.12.jpg
    kot w ogrodzie 19.05.12.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 47
  • kuchnia.jpg