reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem na chwile :) nim mnie od swiata odlacza

ale sie usmialam jestescie niemozliwe kochane szoguny !!!!

lil made kocurek : ma zmarszczki ma :) bez kremow ani rusz. a raczej bez strzykawki, ale kremow nie biezta bo mi bez kremow i pachnidel sie deprecha poglebia :) Wlasnie kupilam 100ml Classique jean paul g. :) i dwa cienie na loczy i wode do twarzy polaar takze wy mi nic nie zabierajcie ja juz grzecznie pisze co i jak - ale ostrzegam : same tego chcialyscie !

no wiec wszem i wobec oznajmiam ze chuste kupuje bo :
a/ w nosidelku babybjorn bola mnie ramiona i az mi sie pasy wzynaja i nie zniese na dluzej niz godzina na lotnisku
b/ bede potrzebowac wiecej noszenia gdyz :
b1/ tam gdzie sie przeprowadzamy w calej dzielnicy robia nowe droge wokol domkow i boiska i sa wszedzie roboty :) i wozkiem juz nie ujade, wiec poldka podniose do szkoly na nogi, a filuta bede nosic musiala :-D:-D:-D:-D:-D:-):-D:-D:-D:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
b2/ a gdy juz zrobia droge to : od pchania duzego wozka + podkladki + poldka + filuta czyli jakies 30kg i to nachylona z wypietym tylkiem po poldek zajmuje duuuzo miejsca miedzy mna a wozkiem juz mi plechy siadaja, nie moge dluzej dzialac w tak bardzo pochylonej pozycji
wiec sie przezrzuycam na f-cje a/ filut w spacerowce poldek na nogach b/ ( jak dalka droga) poldek w spacerowce filut jak murzynek na plecach :)

chcialysta to mata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seseseseesesese :) buziole swirole

Ostatnia edycja:
reklama
a tu dowod trzeczowy pierwszy odcinek drogi nowiutkiej przed domkami :)

Załączniki

• droga marly.jpg
    droga marly.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 39
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ciekawe czy moje też majom biegunke :eek: UWAGA! ENTER!!!

hehe :-) działajom!
JOS! :-p aleś nam tera zapodała dawkę dobrego HUMORU!!! :-):-):-):-):-)

JOS Czy ja PACZEM na Wasz domek :cool:
Kurczę, aż czuję ten smak przeprowadzki! :-p

MADE czy czarna chmura była tak uprzejma ominąć Was grzecznie i w stosownym promieniu? :dry:

hahahahaaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-):-) mogem se ich powstawiać do woli :-p kcesz jeszcze czy? To masz je :-D:-D:-D

KUOTEK - ona jeszcze wisi i jakby przybiera w czerń :szok: zaczynam się bać :eek: Na bank mnie odetnie, nie ma mocnych żeby było po mojej myśli :/

Ostatnia edycja:
kocie : jak ten na prawo gdzie wisi tablica oglaszajaca remont - to ten :)
a ja smaku przeprowadzki nie czuje wogole i czuc nie chce :/ nienawidze przeprowadzek :/ za duzo ich bylo, za duzo ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry