reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hello!

Monia - gratuluje kupki!!! :-)

Mademoiselle - juz piec? Super! :-)

Kocie
- ale fajna! :happy:

Pok
- dzieki, tez sie cieszymy z zwakacji ogromnie, bo u nas melduja mase deszczu teraz... :eek: Cieplo jest, ale pada!!! To co to za lato?!

My dospalysmy sobie z Mia dzis do 8.45! :happy: Ale ja mialam kryzysik miedzy 4 a 5.30 - M. sie boryka z kaszlem alergicznym teraz, wiec mialam halasliwa nocke... :eek:

Milego dnia!

Dopiero skończyłam sprzątać :eek: teraz muszę pod prysznic......bardzo muszę :sorry:

KUOTEK!!! Obejrzałam!!! Ale Ufolki masz superaśne :-D:-D:-D PODŁOGA też mi się podobuje :-p Jak głoście mnie nie zastaną w majtasach i turbanie na głowie, to będzie CUD! UCIEKAM bo wpadam w panikę powoli :szok:

dobry dzień dobry dzień;))))

jestem, dotarłam;)))), czyste szaleństwo ostatnio u mnie a przecież zapowiada się jeszcze większe;)))

Mary ;**********dziękuje za troskę;****

w piątek po południu goście, w sobotę zakupy, szykowanie na roczek i spotkanie z bardzo fajną kumpelą i jej synusiem, w niedzielę bieganiny cd. i roczek;)), pogoda dopisała, goście też, ich apetyt też bo nie wiem jak oni przejedli taką ilość jedzenia;)) na razie mam fotkę torcika;)) reszta zdjęć będzie w tyg., tylko nie wiem czemu moje dziecko dostało aż 3 sukienki...chyba mam córeczkę;))
pozdrawiam wszystkie koleżanki!!!

reklama
KUOTEK! Ech tam, ja za głościami średnio przepadam :zawstydzona/y: ZA TYMI!
Wolałabym sobie z Tobą, tutaj :tak: Podłoga śliczna, tylko dlaczego bezcenna? :-p

Paula - o kurczaczek :rofl2: jaka tancerka!!! Cudownaaaaaaaaaaaaaa :-) i ta szmizjerka :-p no po prostu u LaLa :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry