reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam,

niestety nie dam rady nadrobic, także prosze o wybaczenie...

ale ostatnią stronkę widziałam:tak:

Mary-beth, Mikołajowi też dłuuugo się ulewało... po 9 miesiącu w miarę ustało:tak:

Made, do szpitala:eek::confused:
aaaa i wiem o co miałam zapytać Ciebie:sorry: wiem, wiem teraz to strzelę gafę:-p:sorry:
kim jest Maniek?:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
ewcia :-D żadna tam gafa....skąd możesz wiedzieć, ze Maniek to mój starszy syn Igor :))) Tak go nazywamy, bo on taki łagodny z natury jak mamut z Epoki Lodowcowej hehe :-)
Do szpitala idę na operację biodra, jak się nie bałam, tak dzisiaj mam pietra :sorry: To niby nic takiego.....ale mam lekkie obawy :/ Nie lubię tego znieczulenia zewnątrz oponowego. Mam nadzieję, ze w poniedziałek już mnie wypuszczą :)

Made, hehe, no, to już moja ciekawość zaspokojona:-p
ostatnio sobie myślę, Igor? Ok, wiem, Borysek? też wiem, ale Maniek?:laugh2: ale też już wiem...:tak:;-)
ojjj, aż mnie ciarki przeszły na myśl o operacji...:sorry:
zewnątrz oponowe toż to to, jak do cesarki? Dobrze pamiętam chyba:-p spokojnie, nie masz się czego bać;-)

Rureczko,
zdjęcie bomba!!! Mój mały też tak sypia, bądź na boczku trzymając poduszkę hahahah

Corazon, hej!!:-)

Rureczko,
a to nie, Mikołaj od jakiś 3 mscy tak sypia...ale wydaje mi się, ze chyba nie jest to żadna zła pozycja... w sumie to też i może dobrze robić na brzusiu... chyba...:sorry:

ewcia - tak, to w kręgosłup. Też miałam cesarkę i wiem jak to jest :/ Najgorzej właśnie wspominam to wkłucie w kręgosłup :sorry: Ale może tym razem będzie inaczej, lepiej :)) Dziękuję :*

rurecka - Calineczka słodka, kochana, przepiękna :-D)))) Ukochać od made!!! Jak śpi na brzuszku, to tylko się cieszyć, będzie miała kształtną czaszkę :-) ja Mańka i Borisa zmuszałam dosłownie do leżenia na brzuszku, takie leniwce to były :eek: Jedynie w nocy trzeba bardziej uważać ;-) chociaż podobno ja i moja siostra od noworodka spałyśmy tylko na brzuszkach :-):-):-)))))

Made w nocy bez podusi, tylko pieluszka nakryta. Łona ładnie głowke podnosi i obraca, to już sie nie boje, ale na poczatku stres był:zawstydzona/y:
ach kochana kogo ja bede lansowac jak do szpitala pojdziesz?:-(

Ja już pomysła mam żeby po obchodzie do domu uciekać :eek: przecie nie będą mnie szukać po ławeczkach :oo2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry