reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A dziękuję MONI - Ola cudownie odmieniona trzeci dzień :-p Ząb jej na dole drugi wyszedł i myślę, że w tych zębach dużo winy leży... :/

Jak nocka, dziewczyny?

reklama
Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to kupa moze ucieszyc:-D super Monia :))
Zuzia wstała przed 7, polezała w łozeczku do 7. Teraz zjadła 140 mleka, slucha suszarki i licze ze zasnie:-)

Kotku skonczyło sie spanie po 8 godzin:sorry:a u Was??

U nas nocka do doopy...
Burze takie za okna trzeba było zamykać, jak zamknięte to nie było czym oddychać... jak się kończyła jedna burza to otwierałam, następna mnie budziła i zamykałam... i tak w kółko.... I jeszcz młoda od 4 na mnie postanowiła wisieć bo zasnąć nei mogła... I wogóle to jeszcze starałam się ją odkładać do łózeczka bo....
w sobotę w nocy zlazła sama z łóżka, siadła na środku pokoju i krzyczała "mniam mniam"...

Kocie gratuluję ząbków:)) Oby teraz juz było lżej:)

Przepraszam, czy ktoś mówił o KAWIE??? :-p Już pędzę, już lecę, nie ma na co czekać :-)

monia - ojeju, kupka do nocniczka? To musi być mojej córki imienniczka!!! :-) Wszystkie Wikusie robią szybko kupusie :sorry::-D:-D)))

Od rana mam dobry humor.........:rofl2:

MONIA hahaha :-D:-D:-D
No, a nocka beznadziejna, że ojej :sorry: no nic trzymaj się w pracy jakoś :tak:

Wiedziałam, że wywołam mojego ulubionego wilka! :rofl2:

RURECZKO :szok: i w łóżeczku może jeszcze?

Ostatnia edycja:
reklama
Made narazie kupka Do pieluchy ale NA nocniczku już:)
Cześć:)
Podziel się dobrym humorem bo mi się nic nei chce:((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry