• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A dziękuję MONI - Ola cudownie odmieniona trzeci dzień :-p Ząb jej na dole drugi wyszedł i myślę, że w tych zębach dużo winy leży... :/

Jak nocka, dziewczyny?

reklama
Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to kupa moze ucieszyc:-D super Monia :))
Zuzia wstała przed 7, polezała w łozeczku do 7. Teraz zjadła 140 mleka, slucha suszarki i licze ze zasnie:-)

Kotku skonczyło sie spanie po 8 godzin:sorry:a u Was??

U nas nocka do doopy...
Burze takie za okna trzeba było zamykać, jak zamknięte to nie było czym oddychać... jak się kończyła jedna burza to otwierałam, następna mnie budziła i zamykałam... i tak w kółko.... I jeszcz młoda od 4 na mnie postanowiła wisieć bo zasnąć nei mogła... I wogóle to jeszcze starałam się ją odkładać do łózeczka bo....
w sobotę w nocy zlazła sama z łóżka, siadła na środku pokoju i krzyczała "mniam mniam"...

Kocie gratuluję ząbków:)) Oby teraz juz było lżej:)

Przepraszam, czy ktoś mówił o KAWIE??? :-p Już pędzę, już lecę, nie ma na co czekać :-)

monia - ojeju, kupka do nocniczka? To musi być mojej córki imienniczka!!! :-) Wszystkie Wikusie robią szybko kupusie :sorry::-D:-D)))

Od rana mam dobry humor.........:rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry