reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ziemniaki w talarkach i mix zwierzęcy w kostkach :-) wszystko w woreczku w gorącym piekarniku :-p

KUOTKU:sorry: łojeju, to ja już nie pisnę o NIEJ!

Co ja się dziwuję, że Ufolkowi ciągle mało impulsów - przed chwilą G. kosił trawnik - huk straszliwy, a on jeszcze AC/DC na słuchawkach na maxa :szok: Teraz ogląda film na laptopie, mając włączony drugi w telewizorze :eek: i to głośno!
Do tego coś sobie odtwarza na Ipadzie i gada przez jeden telefon, pisząc esemesa na drugim :eek::eek::eek::eek::eek:

Ja zwariuję!

Na szczęście w nocy wyjeżdża :-p:-D:-D

Ooo ściszył jedno źródło - czyżby ilość danych go przerosła? :eek::-D:-D

Ostatnia edycja:
Zobaczę jak tylko go przetworzy :-) Może faktycznie te ząbki tak bardzo Jej dokuczają....bo ciekawość, ciekawością, ale dorosły z bólu wariuje i głową o ścianę uderza :/

Powoli zaczynam w to wierzyć, bo od wczoraj ma na wierzchu druga jedynkę i jest spokój... :eek: Od przedwczoraj :-)

Co porabiacie moi Mili..?

reklama
JEST! MAM JĄ! SUPERRRRRRRR!!! Buziaczki dla Ufolaczki :* hahahahaaa jaka Ona cudna jest :-)
A co tam za straszna lala na golasa?
My Kochana teraz odpoczywamy, a za chwilę będziemy przestawiać meble u dzieci :eek: KUCHNIA OPANOWANA!!! Okazało się, że wyleciał wąż z odplywu :szok: i wszystka woda trafiła na podłogę :eek: szczęście, ze z jednego wirowania :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry