reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łoj.... ta lala tam przez nieporozumienie, jej mała kuzynka ją zostawiła u nas i chciałam do torby wrzucić, jadąc na tą kawę, co nie dojechałam... i tak sobie leży :-p

reklama
Mary o jaa to rzeczywiście nie fajnie. Trzeba koniecznie wyjaśnić, ale najważniejsze, że Mia na wadzę przybiera :)) trzymam && za szybkie wyjaśnienia i zatrzymanie dolegliwości!
A zdjęcia super, szczególnie grzyweczka:-D

Rurka - dzieki! :-) A ma taki punkrockowy loczek z przodu! :-D A jej ulewki wyjasnie i to na pewno!

MARY! TO NAJPIĘKNIEJSZY TROLL NA ŚWIECIE!!! :)))))) DZIĘKUJĘ :*

A wiesz, że Boris też mi często ulewa...? I od dłuższego czasu po KAŻDYM posiłku pacyfikuję go i spędza w wózku, przypięty pasami minimum 40 min. żeby mu się treści pokarmowe uleżały :-) DZIAŁA!!! Może spróbuj ;)

Mademoiselle - oooo, moze sprobuje?... Tylko jak tu trolla zmusic do spokojnego siedzenia na pupie przez tyle czasu, jak ja wszystko w plecy parzy?!... :eek: I dziekuje za mile slowa! :happy:

Z najważniejszych wniosków to -

1. Mam zamiar pisać post pod postem :-p
2. Mia uroczo się uśmiecha :-)
3. Domek JOS ma już kuota :-D
4. Nadal nie wiem, gdzie można obejrzeć lokum POCZKA :dry:
5. Biografia Curie stanęła przed biografią Jobsa na liście "do przeczytania" :tak:
6. Meksykański stanik jest odlotowy :szok:
7. Borisek został skasowany :dry:
8. Zachciało mi się obiad z grilla :eek: Był wczoraj i będzie DZIŚ!

Kocurze - a dziekuje! :-) Mily z Ciebie Kot! :-)

Mary - fajowa ta Twoja Trolinka

Emyly - dziekuje pieknie! :-)

Mademoiselle - noooo, jaki fajny!!! :-) Ciepelko u Was, co? :-)

Co ja się dziwuję, że Ufolkowi ciągle mało impulsów - przed chwilą G. kosił trawnik - huk straszliwy, a on jeszcze AC/DC na słuchawkach na maxa :szok: Teraz ogląda film na laptopie, mając włączony drugi w telewizorze :eek: i to głośno!
Do tego coś sobie odtwarza na Ipadzie i gada przez jeden telefon, pisząc esemesa na drugim :eek::eek::eek::eek::eek:

Ja zwariuję!

Na szczęście w nocy wyjeżdża :-p:-D:-D

Kocurze - oooo, jeszcze jeden fan AC/DC? ;-) Zdjecia super!

M. juz z powrotem z kawalerskiego. Ale mieli atrakcje! :-D Teraz przysypia na kanapie, Mia spi, a ja buszuje w necie. :-) Sukni sobie szukam... :-)

Chciałam tylko napisać...........................że Boris ma już pinć zębów:cool: Prawa górna dwójka ukazała swe najjaśniejsze oblicze :-p

Zizi, Pok
- jak tam brzuszki?

Brzuszek moj ruchliwy, dziekuje :)
mam nadzieje, ze trolkowi przejda te ulewania! Ciekawe co to za cholera. Fajnie, ze na wakacje jedziecie sie wygrzac, chociaz ja bym bardzo chciala u nas takie temperatury, od srody ma byc 23 i nawet popada - czekam i nozkami przytupuje!

4. Nadal nie wiem, gdzie można obejrzeć lokum POCZKA :dry:
5. Biografia Curie stanęła przed biografią Jobsa na liście "do przeczytania"

Grupa->zdecia->w ktoryms poscie moim jest link do galerii zdjec.
a jobsa zaczelam, ze 100 stron przeczytalam, cos mnie oderwalo i juz nue wiem jak wrocic. Moze tez sie na Sklosowska przerzuce?

Tesciowka wykancza troche ale mysle, ze tez przesadzam bardzo. Powoli hormony zaczynaja brac gore. Wczoraj plakalam przed meczem radwanskiej a dzis jak z teczki wypadlo zdjecie Zosi z polowkowego... A za sekunde wkurzam sie o najmneiejsze *******y tak, ze wszyscy na mnie jak na wariatke. Poza tym chyba sie strasznie przyzwyczailam, ze jestem w domu sama i wszystko jest po mojemu a tu ktos odklada czekolade na zla polke... Zla na siebie jestem, ze zebow zagryzc nie umiem...

POCZEK czekoladki nie na tej półce, co je SAMA kładziesz??? Ja bym wykorkowała :eek::-D:-D
Przeskanuję jeszcze raz posty w poszukiwaniu... :)

DZIEŃ DOBRY :-)

Idziemy wreszcie robić butlę i kawę :)

Made gratulacje zabków!

Pok jeszcze troszke, wytrzymasz :) u nas nie ma czekolady na półce:szok: wczesniej ja zjadamy i nie ma co odkladac:szok:kazda ilosc:szok::eek:

Czesc Kuotki :))

Cześć:)

My w weekend wyjazdowo więc nawet sie nie zabieram za nadrabianie:(( Na bieżąco będę:)

A tak wogóle to chciałam się pochwalić ze dziś Wiki zawołała kupkę na nocnik!!! Najpierw nauczyliśmy ją mówić "be" jak zrobiła kupkę, wczoraj w trakcie posadziliśmy na nocnik a dziś w trakcie zabawy rano zawołała "be" i Zbyszek ją na nocnik posadził, kazała sobie zabawkę grająca postawić obok i siedziała aż kupka poszła:)) Dumna jestem straszliwie!!!

Rurka jak Zuzinek? Jak chusta?

Kocie jak Oleńka?

Made gratuluję Boryskowych ząbków:))

Pok widzę że hormony szaleją:))) A na długo pani teściowa zawitała?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry