Czarny Kocur
Made by Made :*
Łoj.... ta lala tam przez nieporozumienie, jej mała kuzynka ją zostawiła u nas i chciałam do torby wrzucić, jadąc na tą kawę, co nie dojechałam... i tak sobie leży 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mary o jaa to rzeczywiście nie fajnie. Trzeba koniecznie wyjaśnić, ale najważniejsze, że Mia na wadzę przybiera) trzymam && za szybkie wyjaśnienia i zatrzymanie dolegliwości!
A zdjęcia super, szczególnie grzyweczka![]()
MARY! TO NAJPIĘKNIEJSZY TROLL NA ŚWIECIE!!!))))) DZIĘKUJĘ :*
A wiesz, że Boris też mi często ulewa...? I od dłuższego czasu po KAŻDYM posiłku pacyfikuję go i spędza w wózku, przypięty pasami minimum 40 min. żeby mu się treści pokarmowe uleżały :-) DZIAŁA!!! Może spróbuj
Z najważniejszych wniosków to -
1. Mam zamiar pisać post pod postem
2. Mia uroczo się uśmiecha :-)
3. Domek JOS ma już kuota![]()
4. Nadal nie wiem, gdzie można obejrzeć lokum POCZKA
5. Biografia Curie stanęła przed biografią Jobsa na liście "do przeczytania"
6. Meksykański stanik jest odlotowy
7. Borisek został skasowany
8. Zachciało mi się obiad z grillaBył wczoraj i będzie DZIŚ!
Mary - fajowa ta Twoja Trolinka
E nie....KAWA w bezpiecznym kącie))) ROBIĆ?
Specjalnie dla KUOTÓW!!!
Zobacz załącznik 481182Zobacz załącznik 481183Zobacz załącznik 481184Zobacz załącznik 481185Zobacz załącznik 481186Zobacz załącznik 481187
Wspaniały kolejny dzień... Ufolek SAM się bawi w łóżeczku pudełkiem :-):-):-)
Zobacz załącznik 481208Zobacz załącznik 481213Zobacz załącznik 481209
Zobacz załącznik 481210Zobacz załącznik 481211Zobacz załącznik 481212
Co ja się dziwuję, że Ufolkowi ciągle mało impulsów - przed chwilą G. kosił trawnik - huk straszliwy, a on jeszcze AC/DC na słuchawkach na maxaTeraz ogląda film na laptopie, mając włączony drugi w telewizorze
i to głośno!
Do tego coś sobie odtwarza na Ipadzie i gada przez jeden telefon, pisząc esemesa na drugim![]()
Ja zwariuję!
Na szczęście w nocy wyjeżdża![]()
Zizi, Pok - jak tam brzuszki?
4. Nadal nie wiem, gdzie można obejrzeć lokum POCZKA
5. Biografia Curie stanęła przed biografią Jobsa na liście "do przeczytania"